HIT MODEL

Ovo su gležnjače kojima ćemo narednih mjeseci biti opsjednuti

22.02.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Modni stručnjaci su odlučili. Ovo su cipele koje će po svemu sudeći dominirati narednim mjesecima. 'Chic' gležnjače na vezanje komad su u koji se isplati uložiti i stoga smo pripremili nekoliko opcija koje su već sada dostupne u trgovinama

Kao i svake sezone, u moru trendova na modnoj sceni ispliva nekoliko njih za koje je odmah jasno da će postići planetarni uspjeh i zadržati se među nama duže vrijeme, dok će ostali biti zaboravljeni brže nego što su se pojavili. Modni vizionari priuštili su nam modnu poslasticu kada je riječ o cipelama za nadolazeće proljeće i ljeto. Doduše, pregršt neobičnih modela prestići će klasičniji model cipela koji će dominirati narednih mjeseci.

Riječ je gležnjačama na vezanje, oko kojih su se vodeći dizajneri složili kako je riječ o najnovijoj pomami za kojom će žudjeti trendseterice diljem svijeta.

Bez obzira na to odaberete li one s visokom i tankom potpeticom ili nižom block petom, oštrog špica ili zaobljenog vrha, šarene, neutralne i jarke boje, modni stručnjaci se kunu kako izborom ovih gležnjača nećete pogriješiti.

Iako smo sigurni kako mnogi već sada podižu obrvu na spomen gležnjača i proljeća u istoj rečenici, podsjećamo vas na to da je moda odavno lišena predrasuda i granica ovakvog tipa. Danas je sasvim poželjno nositi kaubojke i lepršave ljetne haljine ili čarape - gležnjače na minicu i top, pa ne vidimo razloga za to što onda ne bi i ove cipele bile dobrodošle tijekom toplijih mjeseci.

Dobra vijest je to da su trendi gležnjače na vezanje već pristigle u trgovine, a ukoliko vam se sviđa ono što vidite, zavirite u galeriju jer smo pronašli nekoliko komada za svačiji džep.

  • +9
Gležnjače na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije