NA ZADATKU

Leopard uzorak i mrežaste čarape: Sofia Vergara u smjeloj kombinaciji

21.12.2017 u 22:37

Bionic
Reading

Glumicu Sofiju Vergaru fotografi su 'uhvatili' u Los Angelesu na snimanju serije 'Moderna obitelj' u kojoj je za televizijskog supruga Eda O'Neila navukla crni kožni minjak, visoke crne čizme, mrežaste čarape, a sve je začinila jaknom s leopard uzorkom

U seriji junakinja koju glumi Sofija Vergara smjelom odjevnom kombinacijom želi rasplamsati strasti sa suprugom, kojeg glumi Ed O'Neil. 

  • +2
Sofia Vergara na setu serije 'Moderna obitelj' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U humorističnoj seriji koja se prikazuje od 2009., Vergara glumi Kolumbijsku Gloriju koja je udana za starijeg Jayja Prichetta, a iz prvog braka ima sina Mannyja (Rico Rodriguez). U 'Modernoj obitelji' ostatak postave čine Ty Burrell, Julie Bowen, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet i drugi. 

  • +23
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia Derek Storm/Everett Collection

Upravo zahvaljujući 'Modernoj obitelji' Sofia Vergara stekla je planetarnu popularnost. Danas je jedna od najplaćenijih glumica na američkoj televizijskoj sceni te je 2014. bila rangirana i na Forbesovoj ljestvici najmoćnijih žena. 

Trenutno je u vrlo sretnom braku s Joeom Manganiellom, za kojeg se udala prije dvije godine.

Sofia Vergara Izvor: Pixsell / Autor: Hubert Boesl, Lionel Hahn

Kada je imala samo 18 godina, glumica je prvi put stala pred oltar sa svojom srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalezom, s kojim je dobila danas 22-godišnjeg sina Manuela.

Za njezina dva braka zna gotovo cijeli svijet, međutim manje je poznato to da je 2005. imala i kratku avanturu s glumcem Tomom Cruiseom, kada je radila na filmu 'Četiri brata'. Romansa je navodno pukla jer se ljepotica bojala scijentologije u koju je Cruise već dug niz godina vrlo intenzivno uključen.