STIL BEZ GREŠKE

U nju se gledalo: Melania Trump zablistala poput holivudske zvijezde

11.06.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Nakon što je iz Bijele kuće objavljeno priopćenje da je Melania Trump bila u bolnici zbog embolizacije dobroćudnog tumora bubrega te kako je operacija dobro protekla javnost čak 20-ak dana nije čula ni vidjela prvu damu, a počelo se sumnjati kako iza njezinih objava na Twitteru stoji američki predsjednik

Ipak, lijepa Slovenka vratila se u velikom stilu svojim obvezama, a 25 dana nakon operacije bivša manekenka pojavila se na događanju pod nazivom 'Gold Star' u bijeloj kući odjenuvši glamuroznu haljinu s potpisom Escade za koju treba iskeširati 2700 dolara.

Lijepa kreacija naglasila je njezine tjelesne atribute i liniju bez greške pa je zgodna prva dama koju mnogi s pravom proglašavaju jednom od najbolje odjevenih prvih dama, bila među najelegantnijim uzvanicama na ovom eventu, upriličenom u Ford's Theateru Washingtonu.

Inače, na ovoj večeri proglašena je dobitnica Lincolnove ovogodišnje nagrade, a to je biznismenica Sheila Johnson.

Lijepoj Melaniji prošle je godine društvo na svečanoj večeri pravio suprug Donald Trump, no ovaj je put opravdano izostao: nalazi se u Singaporu na sastanku s sjevernokorejskim predsjednikom Kim Jong-unom.

Melania koja nije mogla na taj put jer je bila na operaciji te su joj liječnici preporučili da se najmanje mjesec dana mora suzdržavati od putovanja zrakoplovom, izgledala je poput holivudske dive u dugoj trobojnoj haljini s metalic detaljem bez rukava.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Prelijepa brineta za svoj je povratnički look dobila samo pozitivne ocjene.

O zdravstvenom stanju prve dame oglasio se i Donald Trump.

'Melania je željela biti ovdje, no ne može letjeti prema nalogu liječnika', izjavio je na summitu G7 Donald Trump okupljenim novinarima. 'Imala je tešku operaciju koja je trajala gotovo četiri sata', dodao je.

  • +22
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Čini se da je ovo prvi put da je u kontekstu prve dame netko uopće upotrijebio termin 'operacija', barem tako tvrdi CNN jer je Bijela kuća dosadašnji boravak Melanije Trump u vojnoj bolnici Military Reed i zahvat kojim je bila podvrgnuta karakterizirala kao 'proceduru'.

Melaniji Trump izvedena je u svibnju embolizacija dobroćudnog tumora bubrega i dobro protekla, priopćili su tada iz Bijele kuće, no izgleda da se nije radilo o baš tako rutinskom i bezazlenom zahvatu.