'MUST HAVE' KRPICE

Modni noviteti: Ovih šest Zarinih komada svi će kupovati kao ludi narednih mjeseci

25.01.2019 u 12:33

Bionic
Reading

Iako trenutno vlada pomama za sniženim komadima, mi smo pronašli nekoliko najnovijih trendi komada s potpisom španjolskog high street diva Zara koje će narednih mjeseci u svom ormaru priželjkivati sve istinske trendseterice

Kao i svaka protekla godina, tako će i 2019. ostati obilježena po nekoliko najistaknutijih trendova. Vjerojatno ste već primijetili da Zarine komade sve češće možemo viđati na vodećim trendsetericama koje žive modu i koje vrlo vješto miješaju dizajnerske i high street komade. Kada jedna od njih isfura Zarinu krpicu, isti komad u trenu se poput virusa proširi Instagramom i odjednom svi žude za njim.

Veliku popularnost u prošlosti su doživjeli Zarin kimono cvjetnog printa, narančasta karirana suknja pencil kroja i zelena parka koju je proslavila Melania Trump, a narednih mjeseci predviđamo pomamu za šest trendi komada koji otkako su pristigli u trgovine izazivaju veliko zanimanje.

1. Kaputi koji se vežu u struku

Svake se godine nađe jedan heroj među kaputima, a u 2019. godini to je kaput ravnog kroja s mogućnošću vezanja u struku. Zara nudi nekoliko verzija ovog kaputa u sivoj, crnoj ili boji lješnjaka.

2. Bež boja

Modni stručnjaci predviđaju da će bež boja obilježiti proljeće/ljeto 2019. Ovu boju nosit ćemo od glave do pete, a dobrodošle su sve nijanse bež boje, od onih koje naginju ka ružičastoj do onih koje u sebi imaju smeđi podton.

3. Životinjski print

Ako ste mislili da je pomami za životinjskim printom došao kraj, prevarili ste se. Narednih mjeseci viđat ćemo ga u jednakoj mjeri, ako ne i češće.

4. Kožni modni dodaci kroko efekta

Jednako popularni narednih mjeseci bit će i kožni modni dodaci kroko efekta, posebno u tamnosmeđoj boji. Već nekoliko komada zapelo nam je za oko, a ovo je samo mali dio bogate ponude.

5. Cvjetni uzorak

Zavirite li u trgovine primijetit ćete da sve vrvi cvjetnim uzorkom - od sitnog retro uzorka, preko tratinčica, do krupnog printa, a mi ne možemo dočekati da zatopli pa da gradom prošetamo u jednoj ovakvoj lepršavoj bluzi.

6. Crne cipele sa špic vrhom

Ekstremni špic s retro prizvukom trenutno je veliki hit u svijetu mode, a u Zari smo pronašli pregršt modela koji plijene izgledom. I ove sezone u centru pažnje bit će natikače na petu kojima se posebno veselimo.