BEZVREMENSKI KOMAD

Unatoč pozamašnom iznosu na računu, Pippa Middleton obožava Zarin kaput od 400 kuna

04.12.2018 u 14:00

Bionic
Reading

Mlađa sestra vojvotkinje Kate Middleton, Pippa Middleton i njezin suprug James Matthews trenutno proživljavaju najsretnije dane s jednomjesečnim sinom Arthurom. Par je nedavno viđen u obiteljskoj šetnji, a umjesto na malenog Arthura kojeg papparazzi još uvijek nisu uspjeli uslikati, pažnja je ovog puta bila usmjerena na njegovu mamu, točnije na njen stajling

Kiša nije pokvarila dan Pippi Middleton i Jamesu Matthewsu koji su odlučili udahnuti svjež zrak i Londonom prošetati sa sinčićem Arthurom koji uskoro puni dva mjeseca. Sestra vojvotkinje od Cambridgea plijenila je pažnju odjevena u casual kombinaciju u kojoj Kate Middleton vjerojatno nikada nećemo vidjeti, no to je cijena koju plaćaju sve članice britanske kraljevske obitelji.

  • +3
Pippa Middleton i James Matthews u šetnji sa sinom Arthurom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Britanka je za šetnju susjedstvom isfurala plave traperice skinny kroja i crnu dolčevitu, a stajling je upotpunila tenisicama, bordo šalom, smeđom crossbody torbom i bezvremenskim kaputom u boji devine dlake s potpisom popularnog high street brenda Zara, čija cijena iznosi tek 400 kuna.

Kaputi u boji devine dlake odlična su investicija jer izgledaju elegantno i lako se kombiniraju uz apsolutno sve boje i odjevne komade, a brojne trendseterice ove su se sezone odlučile za teddy kaput u istoj boji.

  • +43
Teddy kaputi za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije