VJEČNI BALONER

Modni klasik u novom izdanju: Idealna jakna za prijelazno razdoblje osvojila je Gigi Hadid

22.03.2021 u 09:25

Bionic
Reading

Nakon što se na milanskom tjednu mode prošetala modnom pistom šest mjeseci nakon poroda i pritom predstavila novi imidž, američka it djevojka Gigi Hadid vratila se u New York, na čijim je ulicama servirala efektan proljetni stajling u znaku pastelnoplave boje

Svojom pojavom na modnoj reviji talijanske modne kuće Versace, 25-godišnja it djevojka brojne je iznenadila svojim novim imidžom. Prepoznatljivoj plavoj kosi, uz asistenciju frizerskog stilista Panosa Papandrianosa, odlučila je podariti bakrenocrveni tretman priklonivši se ovom velikom frizerskom trendu koji će obilježiti naredne mjesece.

Dežurnim paparazzima u društvu mezimice Khai nije mogla promaknuti na ulicama New Yorka, na kojima se pojavila u zanimljivoj kombinaciji s naglaskom na pastelnoplavoj boji.

  • +2
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kada govorimo o jaknama za prijelazno razdoblje, baloneri godinama slove za neupitan modni klasik, a 25-godišnjoj Gigi pažnju je privukao pastelnoplavi model predimenzioniranog kroja te ga je vješto kombinirala sa zaštitnom maskom identične nijanse.

Dominaciju plave u novom casual stajlingu umanjila je odabirom crnih čizama po uzoru na kultne marte, a kakve su uvjerljivo vladale u zimskim mjesecima.

Svoj novi imidž u znaku bakrenocrvene boje kose istaknula je frizurom nemarne punđe, a zahvaljujući svom novom stajlingu uspjela je privući pozornost na ulicama New Yorka.