ZVIJEZDA REVIJE VERSACE

Šest mjeseci nakon poroda: Gigi Hadid prošetala modnom pistom i otkrila novi imidž

06.03.2021 u 09:44

Bionic
Reading

Novo izdanje milanskog Tjedna mode u punom je zamahu, a priliku da otvori i zatvori predstavljanje nove kolekcije talijanske modne kuće Versace pripala je novopečenoj mami, američkoj it djevojci današnjice Gigi Hadid. Modnom pistom u Milanu premijerno je prošetala nakon što je prije šet smjeseci postala majkom djevojčice imena Khai

Slavna 25- godišnja manekenka ponovno se vratila na modne piste, nakon polugodišnje pauze uslijed dočeka djevojčice imena Khai s dečkom Zaynom Malikom, bivšim članom britanske grupe One Direction.

Na modnoj reviji talijanske modne kuće Versace a koja se, uslijed globalne pandemije, emitirala online putem, 25- godišnja Gigi Hadid postala je glavnom zvijezdom otvorivši i zatvorivši predstavljanje nove kolekcije brenda na čelu s dizajnericom Donatellom Versace.

Na modnoj pisti Hadid su se pridružile brojne poznate kolegice poput ruske ljepotice Irine Shayk, a tijekom revije imala je priliku predstaviti i svoj novi imidž u znaku riđe boje kose za kojeg se odlučila ove veljače na nagovor poznatog frizerskog stilista, Panosa Papandrianosa koji je njezinu novu boje kose, kako sam kaže, posvetio onima zaduženim za izgled glavne junakinje Netflixove hit serije 'Damin gambit'.

Gigi je modnu pistu u Milanu također imala priliku dijeliti sa svojom mlađom sestrom, 24- godišnjom Bellom Hadid, a većina modela predstavljene komade iz nove kolekcije brenda Versace nosila je uz dodatak beretki na glavi.

Sestre Hadid posljednji su put imale priliku zajednički prošetati modnom pistom u ožujku prošle godine tijekom predstavljanja jesensko-zimske kolekcije talijanskog brenda Miu Miu. Uoči porodiljnog dopusta, Gigi je zatvorila reviju modne kuće Chanel i tadašnje izdanje pariškog Tjedna mode, a da očekuje prinovu otkrila je u travnju prošle godine prilikom gostovanja u talk showu Jimmyja Fallona.

  • +10
Gigi Hadid u šetnji s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia