OSVAJA DIZAJNOM

Modni dragulj od 69 eura: Ova divna haljina osvaja na prvi pogled

10.04.2024 u 11:16

Bionic
Reading

U svoju aktualnu ponudu, švedski high street div H&M uvrstio je voluminoznu midi haljinu na jedno rame, sa dizajnom prigodnim svečanim prigodama poput krštenja, pričesti ili krizme

Proljetna sezona je tu sa svim svojim posebnim događanjima i proslavama. Porast temperatura signalizira ulazak u prekrasan svijet ljetne mode, gdje su najvedrije boje i najzabavnije odjevne kombinacije itekako dobrodošle.

Na svečanijim događanjima poput krštenja svaka dama poželi zablistati punim sjajem, a švedski H&M ima haljinu s kojom je navedeno posve ostvarivo.

Po cijeni od 69 eura, na police omiljenog high street brenda stigla je bijela haljina na jedno rame s plavim, cvjetnim motivima, voluminoznog kroja koji naglašava njezin svečani dojam.

Asimetričnog dekoltea i blago drapiranog i pripijenog gornjeg dijela, obećava postati dijelom upečatljivih svečanih lookova.

Ovaj model krasi detalj dvostruke špage na leđima, što ga čini lijepim, te udoban skriveni patentni zatvarač sa strane. Odjevni predmet koji svojom profinjenošću stilizira, a izrađen je od kvalitetnih materijala i duple postave koja osigurava dizajn haljine.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević