UREZANO U SJEĆANJE

Modne pogreške koje si slavne dame ne mogu oprostiti

05.02.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Kad je u pitanju odijevanje, slavne osobe obično prakticiraju drukčiji pristup od ostalih. Dobivaju dizajnerske uzorke noseći komade koji se tek trebaju naći na policama dućana, a često im u pomoć priskače osobni stilist pri kreiranju dobitnih stajlinga. Iako im je stručna stilistička pomoć nadohvat ruke, mnoge zvijezde nisu imune na povremena modna žaljenja

Iako su slavne dame poput Chrissy Teigen, Kendall Jenner i Sarah Jessice Parker su s vremenom cementirale svoju titulu nepogrešivih modnih velesila, to ne znači da ni same nisu iskusile stilski povezana žaljenja. Spomenute dame javnosti su otkrile najveća modna žaljenja koja su s vremenom iskusila.

Diane Kruger

Iako se stil Diane Kruger može opisati besprijekornim, glumica je otkrila kako si nikad neće oprostiti modnu grešku koja joj se dogodila na crvenom tepihu dodjele Zlatnih globusa. Njezino premijerno koračanje na crvenom tepihu Zlatnih globusa nazvala je 'najgorim modnim rizikom koji se nikako nije isplatio' u razgovoru za magazin InStyle 2014., zahvaljujući izazovnoj haljini s potpisom brenda Marchesa.

'Djevojke iz Marchese tada su se probijale u modnoj industriji. Uistinu ih volim, no ni sama ne znam kako smo se uspjele uvjeriti da je zlatna haljina s otkrivenim trbuhom najbolji mogući odabir'. Nadalje, Diane se osvrnula na svoju odluku finiširanja svečanog izgleda s prenaglašenom retro frizurom, rekavši kako uistinu nije izgledala dobro.

Kendall Jenner

Stil Kendall Jenner trenutno dominira uličnom modom. U mlađim danima, Kendallina modna priča malo je drugačija. Poput većine tinejdžera, Kendall se modno povodila za vršnjacima s vremenom stvorivši impresivnu kolekciju traperica u boji.

'U jednom trenutku, smatrala sam da je stvarno kul imati mnoštvo traperica u različitim bojama. Nosila sam ih svaki dan, a u školi sam uvijek morala nositi košulje, pa bi ih često kombinirala s trapericama jarkih boja. Danas su mi te kombinacije poprilično čudne', izjavila je Kendall u razgovoru za britansko izdanje Voguea.

Alexa Chung

Britanska trendseterica Alexa Chung poznata je po svom originalnom stilu kojim često razbija stvorene modne granice. No, ispostavilo se da je 2010. Godine bila preambiciozna po pitanju stajlinga.

U prošlogodišnjem razgovoru za Men Repeller, Alexa se dotaknula perioda kad je titulu trendseterice shvatila predoslovno pojavivši se u stajlingu sačinjenom od biciklističkih hlača, jakne od buklea i Chanelove pletene košare.

'U to vrijeme počeli su me pozivati na modne revije i tada sam pomislila kako ne mogu napraviti nikakvu grešku sa onim što nosim. Počela sam više modno eksperimentirati, a kratke biciklističke hlače postale su trenutak kada sam shvatila da sam pretjerala', priznaje Alexa.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen jedna je od poznatih dama koja će prva priznati kada je modno pogriješila. Nakon što se pojavila 2013. godine na događanju Jeffrey Fashion Cares u crnoj, prozirnoj haljini, magazin Glamour pitao je svoje čitatelje koliko je Chrissyn odabir dobar ili loš.

Poznata po aktivnom sudjelovanju na Twitteru, Chrissy se osvrnula na pitanje magazina Glamour napisavši: 'Ja sam Chrissy i čak vam ja mogu reći kako je ova haljina veliko modno ne. Izgleda kao da mi je tijelo cenzurirano. Poruka sebi: Idući put probaj isprobati haljinu na danjem svjetlu'.

Sarah Jessica Parker

Čak i kada su modni stajlinzi određene zvijezde s vremenom postao kultni, to ne znači da je ona uistinu zadovoljna svojim modnim trenucima. Sarah Jessica Parker kao primjer jedne od najvećih modnih ekperimentalistica, podijelila je s javnošću svoje iznenađujuće modno žaljenje.

Kada se Sarah Jessica Parker 1997. godine udavala za glumca Matthewa Brodericka, na vjenčanju je nosila crnu haljinu koja je s vremenom postala njezin kultni modni pečat.  'Voljela bi da je ta odluka bila svojevrsni revolt prema tradicionalnom izgledu vjenčanica. Trošenje dodatnog vremena na potragu vjenčanice iz snova mi je stvaralo neugodu. Otišla sam u dućan koji najviše volim i uzela prvu haljinu koja mi se našla pri ruci. Danas bih učinila drugačije', priznaje Sarah.