CARGO HLAČE I ŠTIKLE

Modne ovisnice s Instagrama pronašle su dobitnu kombinaciju za 2022. godinu

28.12.2021 u 11:47

Bionic
Reading

U godini pred nama možemo se veseliti uzbudljivim kombinacijama modnih profesionalaca koje do sada nismo imali na radaru. Jedna od njih je kombinacija cargo hlača i visokih potpetica, a koja predstavlja spoj praktičnog stila sa ženstvenom elegancijom

Nova popularnost cargo hlača nimalo ne čudi uzmemo li u obzir jačinu trenda utilitarističkog stila odijevanja, a koji se unazad nekoliko sezona itekako ističe na modnoj sceni.

Combat čizme, radnički kombinezoni i bomber jakne samo su neki od prepoznatljivih komada koji označuju ovaj popularan stil, pa tako i cargo modeli hlača.

Ovaj prepoznatljiv odjevni komad izborio se za povratak na listu trendova, što je vidljivo iz stajlinga modnih profesionalki s Instagrama. Gruboga izgleda, cargo hlače s razlogom podsjećaju na funkcionalnu odjeću, istovremeno izgledajući ležerno i opušteno. Zahvaljujući navedenom, tenisice i ravne čizme glomazne siluete predstavljaju idealnog partnera cargo hlačama, no u godini pred nama postizanje modnog kontrasta bit će itekako poželjno.

Ljubiteljice mode s Instagrama to i potvrđuju svojim izdanjima u znaku kombinacije cargo hlača i obuće s visokom potpeticom.

  • +2
Svečane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo