NOSIVE U SVAKOJ SEZONI

Modne ovisnice ne mogu im odoljeti: Maksi suknje mogle bi postati veliki proljetni hit

07.02.2022 u 13:34

Bionic
Reading

Suknje laskave dužine midi iz sezone u sezonu dominiraju modnom scenom, no narednih mjeseci u popularnosti bi ih mogle zamijeniti maksi verzije

Sudeći po nadolazećim kolekcijama renomiranih brendova u svijetu mode sezona proljeće/ljeto, kada govorimo o suknjama, pokazat će se sezonom krajnosti.

S jedne strane brendovi poput talijanskog Miu Miu najavljuju povratak izrazito minijaturnih suknji, kakve su se nosile početkom milenija, a s druge strane brendovi poput Louis Vuittona i Givenchyja najavljuju veliki povratak maksi suknji na modnu scenu.

Potonje su već u zimskim mjesecima osvojile naklonost modnih ovisnica s Instagrama, kao i slavnih dama poput latino dive Jennifer Lopez.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njihovi pažljivo osmišljeni stajlinzi dovoljan su dokaz poželjnosti maksi suknji na modnoj sceni, kao i njihova bogata ponuda na policama trgovina.

  • +5
Maksi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prilikom odabira idealne maksi suknje važno je uzeti u obzir kroj te znati ocijeniti kakav oblik najbolje pristaje figuri. Posljednjih sezona sve se više u modu vraća vintage stil. Kada je riječ o suknjama, to u pravilu podrazumijeva A krojeve rezane do gležnja ili nešto iznad njega te neizostavan visoki struk.

Street style inspiracija: Kako ovoga proljeća nositi suknje maksi dužine?