BIPA FASHION.HR

Modna vizija za toplije dane: Pogledajte uzbudljive kolekcije domaćih dizajnera

3/128

Klisab

Dizajnerski dvojac Klisab na reviji je pripremio dramatičan scenski show s glavnom zvijezdom Juditom Franković, koja je uz modele na pisti iskomunicirala osnovnu poruku nove kolekcije - be kind to yourself - čitajući inspirativne stihove o modi, životu, ljubavi.

Krećući od ideje ljubavi žene prema samoj sebi, dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić ovom kolekcijom žele potaknuti žene da sebi pružaju više pažnje i ljubavi. U kolekciji prevladavaju neutralne, zagasite, nježne palete boja s prepoznatljivom Klisab opuštenom formom. Ženstvenost je ovdje postignuta siluetom naglašenog struka koja se na modelima iz kolekcije izmjenjuje s konstrukcijskom igrom nabiranja tkanine. Uz pročišćene i prepoznatljivo opuštene balonere, hlače, košulje, suknje i haljine za koje dizajneri kažu da su za nošenje s lakoćom day to night, Klisab je na pisti prikazao i nove modele popularnih torbi.

Klisab

Klisab

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Jakus

Prethodna slika Sljedeca slika
Revije šest modnih dizajnera koji su u subotu prezentirali svoje nove kolekcije pred mnogobrojnom publikom, obilježile su kraj 28. sezone Bipa fashion.hr-a. Svoje su modne vizije posljednjeg dana predstavili dizajneri Branka Donassy, Marina Design, Klisab, splitski dvojac Arileo, Ana Maria Ricov te za sam kraj Zoran Aragović s brandom BiteMyStyle koji je proslavio 15 godina karijere
  • Autor: G.R.
  • Objavljeno 24.03.2019 u 10:32