OPET RECIKLIRA

Modna reciklaža skromne kraljice Letizije: Elegantno odijelo u smaragdnozelenoj nijansi pun je pogodak

10.03.2023 u 09:49

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia kad se radi o modi uvijek bez greške bira kombinacije koje laskaju njezinoj vitkoj figuri

Jedna od najelegantnijih članica kraljevskih obitelji ponovno je pokazala svoj nevjerojatni smisao za modu prilikom premijere nove dokumentarne serije pod nazivom 'El Camino Interior' (Unutarnje putovanje) o problemima mentalnog zdravlja.

Lijepa supruga španjolskog kralja Felipea VI izgledala je bez greške u još jednoj viđenoj modnoj kombinaciji koja se pokazala punim pogotkom.

Zgodna 50-godišnja brineta briljirala je izborom u kojem smo je vidjeli i u nekim ranijim prigodama. Fantastično smaragdnozeleno odijelo, koje potpisuje jedna od njezinih najdražih dizajnerica Carolina Herrera, stajalo joj je kao saliveno, a stajling za koji je zaslužila najbolje ocjene upotpunila je bijelim topom zanimljivog ovratnika s potpisom Hugo Bossa.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kao i uvijek, pomno odabranim detaljima vitka brineta je zaokružila ovaj elegantni look pa se odlučila za cipele na visoku petu od brušene kože s potpisom španjolskog brenda Magrit i efektne naušnice koje potpisuje Gold & Roses.