MANJE JE VIŠE

Modna lekcija elegantne ljepotice sa špice

07.12.2015 u 06:54

Bionic
Reading

Hrvatice su s velikom radošću prihvatile sve nove trendove, posebno hit-čizme visine iznad koljena pa se šeću špicom pokazujući da jako dobro znaju što se događa u svjetskim modnim prijestolnicama

Zagrepčanke su sigurno jedne od najdotjeranijih djevojaka koje imaju volju srediti se čak i za običan odlazak na kavu, posebno ako se radi o šetnji centrom grada.

Od čizmica, gležnjača, minica, skinny traperica pa do bundica – sve to mlade ljepotice uspiju nekako upakirati da bi privukle pažnju prolaznika i istaknule se kao ljubiteljice mode. No koliko god im to možda neće biti drago, čini se da ponekad zaboravljaju na neka osnovna pravila poput onog da je manje više pa se zaigraju i nabacaju više trendi komada na sebe bez obzira što možda zajedno i nisu toliko skladni.

Ipak, jedna je ljepotica sa špice bila pravo osvježenje jer je naučila da djevojka može dobro biti odjevena i s jednim pravim komadom. U ovom je slučaju to bio dugi klasičan sivi kaput. Uz crnu torbu, hlače i gležnjače, djevojka je na majicu i vestu odjenula sivi dugi kaput i izgledala elegantno, ali i mladenački.

Takav kaput i ove je godine bio veliki hit, posebno onaj Zarin koji se preko interneta u drugim zemljama rasprodao za nekoliko sati i bilo ga je nemoguće kupiti. U Hrvatskoj mu je cijena bila oko 1.000 kuna, a takav klasik sigurno će biti dobar nekoliko sezona.