TRAŽI SE STILIST!

Modna katastrofa: Poznatoj pjevačici ni haljina od 40 tisuća kuna ne može pomoći

12.08.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Ni silni milijuni na računu ne mogu pomoći poznatoj pjevačici Jessici Simpson da kupi stil. Nakon modnog užasa na ulicama New Yorka, kada je iskombinirala tamnoplavu košulju na crvene prugice s volanima i zvonolikim rukavima sa crvenom kožnom minicom, ni u Los Angelesu nije mogla proći nezamijećeno, unatoč haljini od gotovo 40 tisuća kuna

Nakon modne katastrofe u New Yorku, pjevačica Jessica Simpson još je jednom dokazala da novac ne može kupiti stil. Snimljena po dolasku na aerodrom u Los Angelesu, vidjelo se da se zaista pokušala dotjerati za izlazak pred fotografe, no to joj ni ovoga puta nije uspjelo.

  • +2
Jessica Simpson u cvjetnoj Gucci haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna pjevačica, koja je nedavno proslavila 37. rođendan, za Los Angeles je odabrala cvjetnu haljinu s potpisom Guccija, čija je cijena gotovo 40 tisuća kuna. Sakrivena iza sunčanih naočala, savršeno isfenirane kose, svoje je grudi dubokim dekolteom dovela u prvi plan.

Iz aviona je izašla u sandalama s krznom, koje su hit ovoga ljeta, da bi se ubrzo presvukla u sandale na tanke remenčiće i visoku potpeticu. Uz sve to nokte je obojala u smaragdnozelenu boju, kako bi upotpunila stajling.

  • +6
Jessica Simpson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia