NOVAC NE KUPUJE STIL

Modni užas: Pravo je umijeće uz toliko milijuna na računu složiti ovakav stajling

09.08.2017 u 12:44

Bionic
Reading

Plavokosa Teksašanka, nekadašnja reality zvijezda i pjevačica Jessica Simpson, jedna je od bogatijih žena u showbizu, ali i dokaz da novac ne kupuje stil. Modnu odvažnost redovito pokazuje kombinacijama koje su nerijetko na granici neukusa, baš kao i najnoviji stajling koji je ovih dana prošetala po New Yorku

Modne igrice nikad nisu bile strane Jessici Simpson, uostalom lijepa plavuša vlasnica je pravog modnog carstva čiju je vrijednost Forbes procijenio na preko milijardu dolara. Obožava krzno, kožu,  platforme i upadljive modne dodatke, a njezina spajanja nespojivih materijala, boja i uzoraka nažalost najčešće neslavno završavaju.

Plavokosa milijunašica snimljena je  iovih dana na izlasku iz jednog njujorškog hotela u, blago rečeno, zanimljivoj modnoj kombinaciji.

  • +6
Jessica Simpson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poluprozirnu tamnoplavu košulju s crvenim prugicama koju krase volani na prsima i zvonoliki rukavi odjenula je na  kožnu minicu u crvenoj boji na kojoj se isticao volan od istog materijala.

Look je upotpunila sandalama u plavoj boji i odvažnim modnim dodacima, neobičnim predimenzioniranim sunčanim naočalama i clutch torbicom 'Lara Stoned Lips' koje je zbog printa usana plijenila pozornost, a nosi potpis Gelareh Mizrahi i košta preko 4000 kuna. Kao da to nije bilo dovoljno još je nabacila srebrnu dvostruku choker ogrlicu i jako velike okrugle naušnice.

No najskuplji komad na njoj su bile upadljive mačkaste sunčane naočale ukrašene  svjetlucavim kamenčićima i 3D crvenim ružama, a njih potpisuje talijanski modni dvojac Dolce&Gabbana, dok im cijena iznosi preko 16.000 kuna.