FASHION GURU

Jadranka Đokić očitala modnu lekciju, a Ana Begić kao da se spremila za maturalnu zabavu

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 27.02.2018 13:23
  • Objavljeno 27.02.2018 u 12:49
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Auto

Na domjenku održanom nakon premijere predstave 'Kralj Lear' modna zvijezda bila je Jadranka Đokić, glumica koja se pojavila u teatralnoj kombinaciji i zaradila komplimente našeg uvijek strogog modnog kritičara. No zato nije bio nimalo blagonaklon prema stajlingu njezine kolegice Ane Begić Tahiri

U predstavi 'Kralj Lear', osim velikana Predraga Mikija Manojlovića, pojavljuju se i naše dvije vrhunske glumice Jadranka Đokić i Ana Begić Tahiri.

Nisam još stigao pogledati predstavu, ali siguran sam da su obje briljirale. Što se tiče domjenka nakon premijere, tu su se standardno pojavila uvijek ista lica koja su vjerojatno dosadna svima, pa i onima koji prate kulturu.

No vratimo se mi na Jadranku i Anu. Jadranka je teatralno, kako to i priliči njezinoj pojavi, odjenula zanimljivu kreaciju, sa širokim hlačama i gornjim dijelom koji ima formu košulje, ali nastavlja se trakama koje padaju preko hlača. Uz to je zalizala kosu i nabacila crveni ruž.

  • +21
  • +18

Domjenak nakon premijere predstave Kralj Lear

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Opet je svima pokazala da moda može biti zanimljiva. To se pak ne bi moglo reći za njezinu kolegicu Anu, koja je došla u bijeloj haljini s nekim perjem na ramenima. Izigrava li možda ona labudicu? Ako je to slučaj, onda je, bojim se, pomiješala predstavu. Ova pomalo maturalna kreacija ne da se uopće usporediti sa snažnim Jadrankinim stajlingom.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!