SRebrni aduti

Modele u ovoj boji proglašavaju novim bijelim tenisicama: Hoće li ih uspjeti skinuti s trona?

06.05.2021 u 19:00

Bionic
Reading

Fasciniranost modnog svijeta bijelim modelima tenisicama ne jenjava iz sezone u sezonu, a zahvaljujući tomu danas gotovo da ni nemaju dostojnu konkurenciju na modnoj sceni

Bijela boja istaknuta na različitim siluetama tenisica postala je neupitnim klasikom, a navedenom svjedočimo iz sezone u sezonu.

Modele tenisica u bijeloj boji danas se nosi uz gotovo sve odjevne komade, čime se prvenstveno dokazuje njihova svestranost koju malo koja boja osigurava.

  • +14
High street ponuda tenisica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kada žele napraviti predah od nošenja bijelih modela, modne ovisnice posljednjih tjedana posežu za sivim inačicama, od kojih su se modeli s potpisom brenda New Balance pokazali najpopularnijim.

Ipak, sivi modeli tenisica, koliko god popularni bili, ne uspijevaju pomrsiti račune bijelima, no u narednim mjesecima to bi moglo poći za rukom verzijama srebrnoga sjaja.

Brendovi poput spomenutog New Balancea, njemačkog Adidasa i onih luksuznijih poput talijanskog Miu Miu i francuske Balenciage, danas nude metalik verzije tenisica za koje brojni vjeruju kako će u narednim mjesecima voditi glavnu riječ na modnoj sceni.

Baš poput bijelih modela, srebrne verzije s lakoćom će se uklopiti u različite stajlinge, a hoće li u narednim mjesecima uistinu uspjeti pomrsiti račune omijenim, bijelim verzijama podatak je koji tek trebamo saznati.

Srebrne tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo