JET LAG

Moda s pariškim štihom kakvu ćete obožavati

08.04.2014 u 19:26

Bionic
Reading

Modni dvojac Jet Lag, dizajnerice Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak, na nadolazećem Schwarzkopf Cro À Porteru predstavit će kolekciju za sezonu jesen/zima 2014/15.

Inspirirane Parizom, svoj su dosadašnji urbani casual stil obogatile duhom pariške romantike. Funkcionalna odjeća inspirirana je detaljima arhitekture, šarmom ulica i bulevara te francuskom šansonom i Edith Piaf. Obogaćena je kozmopolitskom svježinom, punom preokreta i jedinstvenih detalja na svakom komadu iz kolekcije.

Predimenzionirani i pomalo 'muški' krojevi na ženama, romantične suknje, koktel-haljinice, neobične košulje, široki kaputi, mantili i uski krojevi hlača spoj su retra i seksi modnog izričaja koji odiše trendom.

Kolekcija je prošarana hrabrom paletom boja: od crne, raznih nijansi sive i sivo-plave boje, štofova, trapera i pamučnih kepera, preko nešto nježnijih tonova bež boje na mantilima i kaputima pa do jarkocrvene boje neoprena i kože, crno-bijelih prugica te upečatljivih crno-bijelih uzoraka na toplom vunenom štofu.

Najavna fotografija snimljena je u suradnji s karizmatičnom mladom glumicom osebujnog stila Petrom Kurtelom, koja se u stilu prave glumice uživjela u energično snimanje te odlično predočila viziju dizajnera i fotografa.

Ove sezone u suradnji s Nike Hrvatska, Jet Lagova revija bit će upotpunjena tenisicama iz najnovije Nikeove kolekcije Air Max Lunar 90. Revija Jet Lag na rasporedu je petak, 11. travnja 2014. Ovosezonski, 23. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 9. do 12. travnja 2014. u prostoru Jadran filma – Studio 2, a na njemu svoje kolekcije predstavljaju eminentna imena hrvatske modne scene.  Frizuru za kampanju Jet Lag je radio Nikola Blažević, a šminku Karen Begić Jukčić.