VELIKI ROMANTIČARI

Ovaj horoskopski znak je maštovit i kreativan, ali se rijetko pokreće bez vanjskog poticaja

17.02.2024 u 07:25

Bionic
Reading

Rođeni pod okriljem mističnog Neptuna, gospodara nadahnuća i iluzije, koji vlada najdubljim slojevima psihe, pripadnici Riba vrlo su intuitivni i maštoviti

Sanjarska narav često se odražava i na njihov tjelesni izgled, pogotovo pogled, jer osim što se doimaju pomalo eterično, kad ih gledate u oči, možete dobiti osjećaj da uranjate u ocean.

Pogledaj detaljni horoskop

Tipični predstavnici tog znaka imaju lagano izduženo, srcoliko lice s naglašenom bradom, poput primjerice Drew Barrymoore. Krasi ih meka, svilenkasta i glatka koža te su svijetlije puti. Bez obzira na spol, imaju nježne pokrete, a nerijetko unatoč godinama zadržavaju nešto djetinje u sebi, tako da i u poznoj dobi izgledaju mladoliko. Usne su im obično pune, meke i kao da pozivaju na poljubac.

Premda izgledaju pomalo zbunjeno i pobuđuju zaštitničke porive, Ribe su vrlo spretne kad se treba izvući iz nevolje, uključujući one koju same zakuhaju. Nisu od onih koji s obje noge stoje čvrsto na zemlji i ne razmišljaju pragmatično, no raspolažu arsenalom trikova kojima si pomažu u delikatnim trenucima. Usput, nerijetko im netko priskoči u pomoć.

  • +2
Cindy Crawford je RIba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neki su pripadnici tog znaka vrlo komunikativni, a drugi povučeni i šutljivi, no u oba slučaja zanimljivi u društvu. Odlični su slušači, kojima se drugi rado povjeravaju čak i ako su ih netom upoznali. To mogu zahvaliti svojoj očitoj suosjećajnosti i poistovjećivanju s tuđim teškoćama.

  • +2
Juliette Binoche je Riba, rođena je ožujka 9. ožujka 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vrlo su kreativni i nerijetko kriju velike potencijale, no rijetko sami od sebe preuzimaju inicijativu. Potrebni su im vanjski poticaj i ohrabrenje, a kad krenu, uključuju intuiciju i nastavljaji sami. U ljubavi su veliki romantici. Doza tajnovitosti i nedorečenosti kod kandidata za vezu osvaja ih na prvu loptu.

Nisu li zadovoljni ljubavnom ili bilo kojom drugom situacijom, povlače se u svoj svijet bogate mašte. Za njih je dobro da su okruženi ljudima koji će ih u tim fazama prizemljiti i pobrinuti se za rješavanje praktičnih pitanja.