VAL ENERGIJE

Mladi Mjesec je u Lavu, a to će najviše osjetiti Bikovi, Škorpioni, Vodenjaci i sami Lavovi

13.08.2023 u 08:05

Bionic
Reading

Mladi Mjeseci vrijeme su za resetiranje, zapisivanje novih namjera i počinjanje projekata. Zbog toga biste trebali označiti u kalendaru mlađak koji će se pojaviti u srijedu 16. kolovoza u 11:38, kad se Sunce i Mjesec poklope na 23 stupnja Lava

Novi lunarni ciklus, koji počinje ovim mladim Mjesecom, pružit će vam priliku da spoznate na što se želite fokusirati u idućih pola godine.

Probudite svoje unutarnje dijete, slijedite svoje strasti i vratite se kreativnim pothvatima koje ste zanemarili dok ste bili zaokupljeni zahtjevima svakodnevnog života. Ova lunacija nudi vam prekrasan val energije koji će vas podržati u tome.

Jedna je od najviših vrijednosti lavlje energije kvaliteta jednostavnosti. Razmotrite što možete pojednostaviti u životu, gdje previše komplicirate i u kojim prilikama dopuštate emocijama da vas odvedu na pogrešan put. Pojednostavljeni je život lakši, udobniji i radosniji.

Pogledaj detaljni horoskop

Ovaj mlađak, odnosno Sunce i Mjesec združeni na istom stupnju zodijaka, naći će se na napetoj udaljenosti od 90 stupnjeva s hirovitim Uranom. Taj planetarni obrazac obećava iznenadne promjene okolnosti i pojavu nečeg neočekivanog na sceni. Držite čvrsto volan u rukama i budite spremni u svakom trenutku manevrirati između prepreka i neravnina na cesti.

  • +4
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bikovi, Škorpioni, Vodenjaci i sami Lavovi bit će najjače zahvaćeni ovim mladim Mjesecom. Dobit će snažan poticaj da donesu ključne odluke na planu međuljudskih odnosa. Preporučujemo vam da postupate promišljeno, da se suzdržavate od sukoba (naročito s moćnijima od sebe) i da ne ulazite u neizvjesne situacije. Nađete li se u dvojbi između krupne promjene ili zadržavanja postojećeg stanja, opredijelite se za ovo potonje. Pokretačka energija lavljeg mlađaka bit će prisutna već od ponedjeljka i osjećat će se do petka, 18. kolovoza.

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia