ASTRO PROFILIRANJE

Lavovi žele ostaviti jak dojam i ne boje se šokirati okolinu da bi se istaknuli

29.07.2023 u 07:37

Bionic
Reading

Sigurno ste susreli muškarca ili ženu koji obasjaju prostoriju u koju uđu i privlače poglede. Vrlo je vjerojatno da je takav pojedinac rođen u znaku Lava, petog zodijačkog znaka, čiji je zaštitnik Sunce. Razdoblje njegove vladavine pada usred astronomskog ljeta, kad je svima do zabave i uživanja, a Lavovi znaju kako se to radi sa stilom

To su upečatljivi ljudi koji streme središtu pažnje i tome podređuju koncepciju svog javnog nastupa. Vole odvažne, ali promišljene modne kombinacije, jarke nijanse i upadljive dezene. Ne boje se šokirati okolinu kako bi se istaknuli. Sjetite se samo dubokih dekoltea Jennifer Lopez i Madonninih odvažnih odjevnih odabira. Iako su im zlatna i žuta zaštitni znak, nemaju ništa protiv elegantne crne, pogotovo u kombinaciji sa zlatnim nakitom. Mala crna haljina stekla je tako slavu zahvaljujući Lavici Coco Chanel.

Ono što bi se drugi bojali odjenuti Lavovi će nositi bez imalo problema i bojazni da će to netko ocijeniti neukusnim. Budući da ponosno nose odjeću i nakit, zablistat će čak i u kombinacijama u kojima bi netko s manje samopouzdanja doživio debakl. Preferiraju odjeću s potpisom, kvalitetne materijale i visokovrijedan nakit, no ako si ih ne mogu priuštiti, zamijenit će ih predmetima koji uspješno imitiraju raskoš.

  • +7
Jennifer Lopez rođena je u znaku Lava, 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Isto se može reći za uređenje doma kakvom teže. Ako im dizajnerski namještaj nadilazi financijske mogućnosti, potrudit će se pronaći kopije po povoljnijoj cijeni. Udobnost i dojam luksuza dva su cilja koje žele postići u svoja četiri zida. Ako nikako drugačije, to će učiniti ukrasnim detaljima, posuđem i tkaninama od zavjesa i stolnjaka do presvlaka za namještaj. Iako im je stalo do dojma koji stvaraju, prvenstveno uređuju dom da bi se sami u svom 'brlogu' osjećali kraljevski.