ZAC EFRON

Mladi glumac otkrio urnebesne detalje sa seta novog filma

09.05.2014 u 12:23

Bionic
Reading

Zac Efron (26), bivši teen idol, vratio se u velikom stilu ulogom u komediji 'Susjedi iz pakla'

Bivši teen idol, koji je šokirao fanove i javnost otkrivši da ima problema s alkoholom i drogama, kaže da je uživao na setu filma o mladoj obitelji u čije se susjedstvo useljava studentsko bratstvo.

Zac, koji je proslavio ulogom u filmu 'High School Musicalu', otkrio je da je na snimanju filma bez pogovora slušao starijeg kolegu, poznatog komičara Setha Rogena!

Efron je u intervjuu u 'The Tonight Showu' ispričao da bi za Setha (32) napravio sve!

'Seth je moj idol. Učinio bih sve što mi zapovijedi. Znao bi mi reći: 'Zac, skini majicu za ovu scenu' i ja bih mu odgovorio: 'Ok. Da, gospodine', a s vremenom sam shvatio da kamere uopće nisu usmjerene prema meni', našalio se Zac. 
 

U ovom filmu, koji je ovog tjedna stigao i u naša kina, Zac Efron glumi vođu studentskog bratstva Delta Psi Beta, otkačenog Teddyja Sandersa. Istinita priča o studentima sveučilišta Northeastern koji maltretiraju cijelu zajednicu inspirirala je Brendana O'Briena i Andrewa J. Cohena, scenariste filma 'Susjedi iz pakla', da na zabavan način obrade tu temu.

Ovi uspješni pisci komedija, dalje istražujući, saznali su kako su se stanari koji žive blizu sveučilišta snalazili da prežive cijelu hordu podivljalih brucoša koji su im svakodnevno mokrili po živici, krali prometne znakove i uzrokovali bizarne nesreće pa je tako nastao ludo zabavan film u kojem glavne uloge tumače Zac Efron, Seth Rogen i Rose Byrne. Redatelj je Nicholas Stoller