OVO JOJ NIJE TREBALO

Mlada zvijezda šokirala golišavim stajlingom

05.06.2017 u 13:43

Bionic
Reading

Bella Thorne, bivša teen zvijezda koja se proslavila ulogom u hit seriji za tinejdžere 'Shake It Up', na dobrom je putu postati novom buntovnicom u Hollywoodu

Čini se da neke bivše teen zvijezde imaju sklonost dokazivati da su odrasle golišavom odjećom, tetovažama, partijanjima…

Taj smo scenarij nažalost već puno puta vidjeli i na primjeru Lindsay Lohan, Amande Baynes, Miley Cyrus

Sad se ovom nizu mladih zvijezda pridružila i 19-godišnja Bella Thorne, koja je potpuno odbacila čedni imidž simpatične tinejdžerice iz popularne teen serije 'Shake It Up', pojavivši se u skandaloznom izdanju.

  • +2
Šokantan stajling mlade zvijezde Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bella o kojoj se nedavno govorilo i u Cannesu zbog afere s nezaustavljivim zavodnikom Scottom Disickom, bivšim partnerom Kourtney Kardashian i ocem njezino troje djece, ne prestaje šokirati javnost.

Mlađahna zvjezdica podignula je mnoge obrve u potpuno prozirnoj majici 'zaboravivši' odjenuti grudnjak!

Bella je ovu šokantnu kreaciju upotpunila satenskim jogger hlačama i bijelim kaubojskim čizmicama ukrašenim zvijezdama (Cape Robbin) pa je njezin outfit bez sumnje bio najzapaženiji u poznatom klubu The Peppermint u Hollywoodu, u koji se zaputila ova mlada partijanerica.

Inače, Bella Thorne, koja je bila u vezi s miljenikom tinejdžerica Tylerom Poseyjem iz serije 'Teen Wolf', poznata je i po svojim aktivnostima na društvenim mrežama te uveseljava fanove čestim promjenama frizura, novim tetovažama i pirsinzima.