INFANTA SOFIA

Mlađa kći kraljice Letizije nije odoljela košulji pristupačnog brenda

29.08.2023 u 22:42

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Mlađa kći kraljice Sofije i kralja Felipea VI, infanta Sofia, baš poput svojih vršnjakinja, voli nositi casual komade - popularne cargo hlače, tenisice, karirane košulje...

Simpatična članica kraljevske obitelji ovih dana kreće stopama starije sestre Leonor, a koja će jednoga dana zasjesti na španjolsko prijestolje kao kraljica.

Dva tjedna nakon što je princeza Leonor krenula u Zaragozu kako bi upisala Vojnu akademiju, došao je red na njezinu mlađu sestru da započne novu etapu.

Petnaestogodišnjakinja će svoje školovanje nastaviti u poznatom velškom koledžu UWC Atlantic, u kojem su se osim njezine sestre školovali princeza Elisabeth, prijestolonasljednica Belgije, koja je diplomirala 2020., ali i nizozemski kralj Willem-Alexander.

Sofia kao mlađa sestra stoga nosi titulu infantkinje koja označava to da nije u redu za španjolsku krunu.

Infantkinja Sofia je za put odabrala stajling koji bi odobrila svaka tinejdžerica, a udoban je, mladenački i totalno cool.

Kombinirala je kariranu košulju u crno-bijeloj varijanti s potpisom omiljenog švedskog modnog giganta H&M-a, poznatog po trendi komadima po pristupačnim cijenama, kratki top, cargo hlače s potpisom još jednog popularnog high street brenda, Stradivariusa, i Reebokove bijele tenisice.

Posebnost ovom looku dala je i izborom čarapa - vesele crne čarape s printom bijelih duhova pripada brenda Jimmy Lion, iza kojeg stoje Felipe Cortina i Álvaro Gomis, a poznat je po svojim šarenim i revolucionarnim komadima.

Ležeran stajling zaokružila je jednostavnom frizurom i bez imalo make upa dok se opraštala s roditeljima i kućnim ljubimcem, crnim labradorom.