FASHION GURU

Misica se pojavila u grozomornoj haljini koju možeš naći u svakoj kineskoj radnji

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 24.04.2018 14:10
  • Objavljeno 24.04.2018 u 12:24
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Auto

Na zagrebačkom koncertu Gorana Karana pojavila se i misica Shanaelle Petty, koja je nekoliko dana ranije predala krunu svojoj nasljednici, a pritom je modno kiksala odabravši satensku haljinu na preklop

Ok, da ne budem samo ja neki zloćko, ali sjećate li se vi ijedne misice koja se znala dobro odjenuti, osim Bernarde Marovt. Dobro, ona je bila nekoliko puta i skinuta, ali u to doba su se misice trudile biti zvijezde.

Sad je to štanceraj, tako da nismo ni doživjeli prošlogodišnju Miss Universe Shanaelle Petty, a već su izabrali novu. Itekako zgodna Shanaelle, nažalost, kao i svoje prethodnice, pozdravila se sa stilom.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

U grozomornoj haljini na preklop, koju možeš naći u svakoj kineskoj radnji, misica se, nekoliko dana nakon što joj je istekao mandat, pojavila na koncertu Gorana Karana. Ne bi ta haljina bila toliko loša da se mlada dama ne slika u njoj. Saten inače nije idealan za slikanje, a bome joj ne pomaže ni ovaj kroj.

  • +14
  • +11

Izbor za Miss Universe 2018.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PR / direkcija MUH

Da je to možda klasična haljina na preklop Diane von Furstenberg, još bi nekako mogla i proći, ali ova i ostali modeli na preklop stvarno su odavno passé.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!