FASHION GURU

Misica se pojavila u grozomornoj haljini koju možeš naći u svakoj kineskoj radnji

  • 24.04.2018 u 12:24

  • Bionic
    Reading

    Na zagrebačkom koncertu Gorana Karana pojavila se i misica Shanaelle Petty, koja je nekoliko dana ranije predala krunu svojoj nasljednici, a pritom je modno kiksala odabravši satensku haljinu na preklop

    Ok, da ne budem samo ja neki zloćko, ali sjećate li se vi ijedne misice koja se znala dobro odjenuti, osim Bernarde Marovt. Dobro, ona je bila nekoliko puta i skinuta, ali u to doba su se misice trudile biti zvijezde.

    Sad je to štanceraj, tako da nismo ni doživjeli prošlogodišnju Miss Universe Shanaelle Petty, a već su izabrali novu. Itekako zgodna Shanaelle, nažalost, kao i svoje prethodnice, pozdravila se sa stilom.

    U grozomornoj haljini na preklop, koju možeš naći u svakoj kineskoj radnji, misica se, nekoliko dana nakon što joj je istekao mandat, pojavila na koncertu Gorana Karana. Ne bi ta haljina bila toliko loša da se mlada dama ne slika u njoj. Saten inače nije idealan za slikanje, a bome joj ne pomaže ni ovaj kroj.

    • +14
    Izbor za Miss Universe 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PR / direkcija MUH

    Da je to možda klasična haljina na preklop Diane von Furstenberg, još bi nekako mogla i proći, ali ova i ostali modeli na preklop stvarno su odavno passé.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.