FASHION GURU

Završila s modnom paradom: Grabar Kitarović uskočila u hlače i pokazala da je predsjednica i političarka, a ne Melania

  • 18.04.2018 u 12:58

  • Bionic
    Reading

    Da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović promijenila modni smjer te iz lepršavih i čipkastih haljina uskočila u odmjerenije stajlinge, u kojima prevladavaju hlače i sakoi, primijetio je i naš dežurni modni kritičar Fashion Guru

    U posljednje vrijeme naša predsjednica manula se raskošnih haljina, kaputa s krznenim ovratnicima i općenito toaleta neprimjerenih za modni stil političarki.

    Nakon modne parade koja je potrajala neko vrijeme odlučila je, valjda kako se bliže izbori, uskočiti u hlače i pokazati da je ona ipak predsjednica i političarka, a ne Melania.

    • +14
    Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: predsjednica.hr

    U to jesu li te kreacije spektakularne i zanosne nećemo ulaziti, samo mogu reći da su primjerenije funkciji koju obnaša i manje gledamo u to što nosi, a više pratimo što kaže. Neću ulaziti ni u to koliko je to dobro, ja sam tu za modu.

    Volani nisu isto za svakoga jer ako nisu strateški pozicionirani, čine više štete figuri nego što laskaju, ali vidimo da je boja proljetna, pa ćemo joj oprostiti tu malu modnu zanesenost.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.