BATISTE BLUSH

Miris proljeća u bočici šampona

04.04.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Batiste Blush šampon za suho pranje kose s mirisom proljeća jedan je od najpopularnijih proizvoda za styling i njegu kose iz palete proizvoda poznatog britanskog brenda Batiste

Batiste Blush u sebi nosi zavodljivu cvjetnu formulu i miris ženstvenosti. Ugodan je i lagan, a kosu u samo nekoliko minuta ostavlja mirisnom, svježom i punog volumena. Šampon za suho pranje kose naročito je prikladan u situacijama kad zbog posla i brzine nismo u mogućnosti oprati kosu, a potrebni su joj svježina i uredan izgled.

Batiste dolazi u jedanaest različitih varijanti, od kojih su četiri najprodavanija (Blush, Original, Dark & deep brown) prisutni i u Hrvatskoj. Šamponi se na tržištu nalaze u obliku spreja i idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Batiste šamponi za suho pranje revitaliziraju masnu i beživotnu kosu. U trenu kosi daju osjećaj čistoće i punoću te je osvježavaju prekrasnim mirisima. Nanose se vrlo jednostavno - Batiste šampon jednostavno se pospreja po tjemenu, ostavi djelovati nekoliko sekundi te se protrlja prstima. Ne ostavlja tragove na kosi niti na odjeći prilikom nanošenja, a kosa ostaje čista i uredna.

Batiste šamponi za suho pranje kose dostupni su u DM-u i Bipi

Preporučene maloprodajne cijene: Batiste Blush 200 ml šampon za suho pranje kose - 29,90 kuna