PRVA DAMA FRANCUSKE

Minimalizam, ali sa stilom: Brigitte Macron ne odustaje od svoje omiljene modne formule

21.01.2022 u 09:37

Bionic
Reading

Prva dama Francuske Brigitte Macron uvijek je vjerna svom stilu koji podrazumijeva komade pročišćenih linija, neutralne boje i bezvremenske klasike

Supruga francuskog predsjednika po pitanju odijevanja ne zna za pogreške, pa u svakoj prigodi dokazuje dobro poznato pravilo da je modni minimalizam uvijek dobro rješenje.

Stil francuske dame možemo najbolje pisati kao sofisticiran, zreo, elegantan i istovremeno odvažan, a svoju garderobu temelji gotovo uvijek na istim modnim komadima kojima je godinama vjerna.

Njezina garderoba prepuna je komada koji se mogu lako kombinirati jedni s drugima, poput omiljenih joj kaputa što prate figuru, cigareta-hlača, haljina retro stila, sakoa s naglašenim ramenima, trendi gležnjača na petu...

  • +10
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: CHRISTIAN HARTMANN / AFP / Profimedia

Iako su joj puno puta prigovarali zbog odvažnih kombinacija, poput kožnih hlača ili minica, Brigitte Macron na to se nije nikad obazirala.

Štoviše, Vogue i prestižni Vanity Fair samo su neke od poznatih publikacija koje su 68-godišnju Francuskinju uvrstile na svoje ljestvice najbolje odjevenih dama u svijetu.

prva dama francuske

Modu ima u malom prstu: Brigitte Macron nosi sjajne klasične komade, a uz efektne detalje pokazala je vrlo chic stajling

Pogledaj galeriju

Ljubiteljica klasike ponovno je pokazala da modu ima u malom prstu i prilikom posjeta Chanelovoj radionici Metiers d'Art, u zgradi u kojoj se nalazi oko 600 obrtnika, u Parizu.

Elegantnu kratku jaknu upotpunila je s dolčevitom i klasičnim crnim hlačama, a kao i obično, nosila je svoje omiljene udobne gležnjače na petu.

Bob frizura i malo nakita zaokružili su ovaj look prve dame Francuske koja je i u ranijim intervjuima otkrila da je oduvijek voljela modu.