KLINFO KLUB – VIRTUALNA DJEČJA IGRAONICA

Mini portal za veliku dječju zabavu

10.12.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Na stranici www.klinfo.hr odnedavno se nalazi mini portal rezerviran samo za djecu – Klinfo klub

S postojećim sadržajima za roditelje i novim zabavnim sadržajima prilagođenima djeci, ova stranica je postala portal za cijelu obitelj.

Klinfo.hr nudi zabavu za male i velike, kako u stvarnom svijetu kroz izbor niza događanja za djecu na razini Hrvatske, tako odsad i u virtualnom svijetu. Nakon što zajedno odaberu neko zanimljivo događanje, roditelji djecu mogu bez straha ostaviti na podstranici Klinfo kluba, koja je u potpunosti prilagođena mališanima i sigurna od nepoželjnih sadržaja ili osoba.

Klinfo klub je namijenjen djeci osnovnoškolske dobi i donosi zanimljive priče u tri rubrike: Jeste li znali? (nepoznato o poznatome, zanimljivosti, kultura), Čudesni svijet (životinje, priroda, ekologija) i Sportski kutak. Tu su i nezaobilazne igrice za vježbu brzine, spretnosti i znanja, priča o neobičnim avanturama Jakoba S., smiješne e-čestitke i kvizovi. Povodom svog otvaranja, prvi kviz znanja u Klinfo klubu donosi lijepe nagrade! Među njima su konzoleMy Life za djevojčice, Disneyjeve princeze, poklon-paketi Hlapić igračke Zubić vila Lego kockice i mirišljavi dječji paketi iz Lusha. Prvih 15 najbržih prijatelja Klinfo kluba koji pošalju točne odgovore osvojit će neki od spomenutih poklona.

Svi mali posjetitelji Klinfo kluba pozvani su da šalju zanimljive priče iz svoje okoline, škole, razreda, dogodovštine s igrališta, parka ili doma. Time se želi poticati mališane na kreativnost. Neka djeca pišu za djecu odnosno neka kreiraju sadržaje jedni za druge u šarenom Klinfo klubu