KRAJ 'HANNAH MONTANE'

Miley Cyrus tuguje zbog serije

04.08.2010 u 07:25

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica koja je postala poznata javnosti nakon Disneyjevog TV hita 'Hannah Montana' priznaje da je u seriji nalazila veliki oslonac i da će joj faliti kad se završi snimanje zadnje, četvrte sezone

'Kada idem na turneju, kada snimam filmove ili bilo što drugo, znam da će me uvijek dočekati onaj isti stari životni ritam koji sam do sada vodila. Dočekali bi me stari poznanici koje tako dobro znam i jednostavno sam znala da ću u njima i u takvom okruženju uvijek imati sigurno utočište, no nakon snimanja posljednje sezone, znam da ništa više neće biti isto kao prije. Predivan je osjećaj doći na set gdje možeš biti prirodan, sa svim tim dragim ljudima koji su me okruživali sve ove godine prije mog pravog glazbenog i filmskog proboja', ispričala je Miley.

Mlada Miley (17) priznaje da se dosta promijenila nakon velikog debija u seriji 'Hannah Montana'.

'Uistinu mislim da sam se mnogo promijenila. Prvi put kada sam se našla u Disneyjevom svijetu znala sam sjediti u pozadini seta i misliti: O moj Bože, nalazim se na Disneyjevom setu. Moj će život poprimiti totalno drugo značenje. Tako se i dogodilo. Sada vjerujem u sebe i ne stvaram si nepotreban pritisak kao što sam to prije znala raditi', priznala je Miley.