POVRATAK KORIJENIMA

Miley Cyrus oprostila se od imidža plavuše i brojne oduševila

26.04.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Vlasnica hita ‘Flowers’ više nije plavuša, o čemu dovoljno svjedoče prizori s novog izdanja dodjele nagrada Daily Front Row Fashion Awards

Na spomenutoj dodjeli u Los Angelesu, pop zvijezda na pozornici je uručila nagradu svom stilistu Bradleyju Kennethu i pritom debitirala s novim-starim imidžom.

Ovo je prvi put u više od deset godina da je američka pop zvijezda ponovno postati tamnokosom, budući da njeguje imidž plavuše od ‘Bangerz’ ere i danas davne 2012. godine.

U prosincu je u emisiji ‘Today’ otkrila da je, iako je razmišljala o tome da postane crnkom za ‘Mileyinu novogodišnju zabavu’ pred malim ekranima, njezina kuma, Dolly Parton, spriječila u tom naumu.

‘Nikada prije nisam vidio Dolly stvarno uplašenu... Ponašala se kao da sam joj rekla najgoru vijest koju možete zamisliti, Zgrabila je svoje bisere, dahtala, vratila se i rekla: ‘Ne možeš to učiniti. Ti si ja’. Dakle, ja sam nekako produžetak Dolly Parton, gdje je izgledala kao da sam joj upravo rekla najgoru vijest koju je ikada čula. Tako sam ostala plavuša', otkrila je.

  • +5
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: STAR MAX / starmaxinc.com / Backgrid UK / Profimedia

Bez obzira na to što Parton misli o promjeni imidža svog slavnog kumčeta, obožavatelji Cyrus ne kriju oduševljenje njezinim potezom, brojne podsjetivši na doba kada je žarila i palila s Disneyjevim likom Hannah Montane.