PETICA IZ STILA

Michelle Obama iznenadila pojavljivanjem na dodjeli nagrada, ali i odvažnim izborom stajlinga

11.02.2019 u 14:10

Bionic
Reading

Bivša prva dama Amerike, Michelle Obama, zaradila je ovacije iz publike osvanuvši na pozornici prestižne dodjele glazbenih nagrada Grammy. S obzirom da se rijetko pojavljuje u javnosti, nitko nije očekivao vidjeti američku miljenicu na glazbenom događanju, pogotovo ne u ovako odvažnom stajlingu koji si tijekom boravka u Bijeloj kući nije mogla priuštiti

U Los Angelesu je sinoć održana 61. dodjela nagrada Grammy koja je okupila brojne osobe iz javnog života. Crvenim tepihom prodefilirale su ljepotice u senzacionalnim i manje pohvalnim toaletama, no nitko od uzvanika nije očekivao da će na prestižnoj glazbenoj manifestaciji ugledati nekadašnju prvu damu.

Michelle Obama osvanula je na pozornici ruku po ruku s Lady Gagom, Jadom Pinkett-Smith, Aliciom Keys i Jennifer Lopez, a njezina prisutnost rezultirala je ovacijama publike.

  • +10
Lady Gaga, Jada Pinkett-Smith, Alicia Keys, Michelle Obama i Jennifer Lopez na pozornici 61. dodjele nagrada Grammy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa prva dama bila je istinska zvijezda večeri, blistajući u upečatljivoj odjevnoj kreaciji s potpisom njujorškog brenda Sachin & Babi. Obama je odabrala šljokičasti sako na preklop i pripadajuće palazzo hlače koje su dodatno naglasile njezine duge noge, a cjelokupan stajling prva dama je upotpunila srebrnim prstenjem i naušnicama te elegantnim zlatnim sandalama.

'Bez obzira na to voljeli li mi country, rap ili rock, glazba je ta koja nam pomaže da iskažemo osjećaje - naše dostojanstvo i tugu, naše nade i radosti... dopušta nam da čujemo jedni druge, da drugima dozvolimo da nam se približe', rekla je Michelle Obama tijekom svog obraćanja publici koja ju je nagradila grandioznim aplauzom.

OD KIČA DO GLAMURA

Pogledajte sve haljine s prestižne dodjele glazbenih nagrada Grammy

Pogledaj galeriju