FASHION GURU

Mia Dimšić konačno je uhvatila neki korak s modom, a sad se i skinula zbog čega se vjerojatno svaka časna sestra prekrižila

  • 23.06.2022 u 16:55

  • Bionic
    Reading

    Na drugom rođendanu podcasta voditeljice Ane Radišić održanom prije nekoliko dana skupio se velik broj hrvatskih zvijezda. Među njima je bila i mlada glazbenica Mia Dimšić koja je za oko zapela našem Fashion Guruu

    Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu nije se baš iskazala, ali ako ništa drugo nešto je naučila o stilu.

    Mora se priznati da je konačno uhvatila neki korak s modom. Prijašnjih godina se stalno mučila i slagala je negledljive kombinacije kojih bi se posramio svaki tinejdžer, ali Mia je izrasla u zgodnu djevojku koja se ipak zna srediti kad treba.

    Ovaj put zbog silnih temperatura, koje nisu normalne, ona se skinula pa se vjerojatno svaka časna sestra prekrižila.

    Ultrakratki minjak i odgovarajući top te sandale također u crnoj boji bili su super odabir, a s kraćom kosom zaokružila je cijeli stajling.

    Nadam se da će se barem još neko vremena držati monokromatskih kombinacija jer, iskreno, bojim se što bi se moglo dogoditi da se upusti u kombiniranje boja ili ne daj bože materijale s uzorkom.

    Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL
    • +35
    Ana Radišić - drugi rođendan podcasta Izvor: Promo fotografije / Autor: Petra Ria

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.