ONA NE GRIJEŠI

Melania Trump zadivila u još jednom besprijekornom izdanju s potpisom prestižnog talijanskog brenda

11.02.2020 u 11:23

Bionic
Reading

Melania Trump, supruga predsjednika SAD-a, bira kombinacije koje laskaju njezinoj vitkoj figuri, pa je ponovno oduševila svojim modnim odabirom odlučivši se za kaput-haljinu u bijeloj boji

Atraktivna prva dama rođena u Sloveniji po mnogima je jedna od najbolje odjevenih dama, a tajna njezinog stila je u ženstvenim outfitima koji su klasični no uvijek s nekim zgodnim detaljem.

Elegantna Melania održala je govor na događanju pod nazivom 'Governors' Spouses' Luncheon' u Plavoj sobi u Bijeloj kući, a sve oči ponovno su bile uprete u zgodnu 49-godišnjakinju u još jednom očaravajućem izdanju.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Gripas Yuri/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bivša manekenka izgledala je bez greške u impresivnom kaputu-haljini s potpisom prestižne talijanske kuće Gucci čija je cijena oko 27.300 kuna.

Kaput-haljina od vunene tkanine inspirirana modom 70-ih s efektnim džepovima, retro kragnom i remenom s prepoznatljivim 'GG' znakom, naglasio je vitki struk lijepe prve dame.

Držala se i svog prepoznatljivog beauty stila: kosa stilizirana u blagim valovima, smokey eyes i nude ruž za usne.

Dan ranije, u elegantnoj crnoj haljini bez rukava, Melania Trump bila je zvijezda tradicionalne večeri koja se održava jednom godišnje pod nazivom Governor's Ball.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Haljina jednostavnog kroja u crnoj boji s efektnim detaljem od svjetlucavih kamenčića oko vrata koja prati liniju tijela, a koju potpisuje američka modna kuća Carolina Herrera, bila je savršen odabir za elegantnu suprugu američkog predsjednika rođenu u Sloveniji.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Nicholas Kamm / AFP / Profimedia

Dobro raspoloženi predsjednički par skupa je ušetao držeći se za ruke, a predsjednik Donald Trump pohvalio je trud svoje supruge Melanije oko organizacije Governor's Balla.