RUMER WILLIS

Novi uspjeh domaće dizajnerice: Kći Brucea Willisa i Demi Moore nosila haljinu Matije Vuice na oskarovskom partiju

11.02.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Hvaljena hrvatska dizajnerica Matija Vuica nastavlja sa svojim uspjesima i izvan Lijepe Naše, pa je njezinu bajkovitu haljinu na partyju Vanity Faira nakon dodjele nagrade Oscar nosila i Rumer Willis, kći poznatog glumačkog para

Atraktivna brineta, kći Brucea Willisa i Demi Moore, mamila je poglede u raskošnoj haljini s potpisom naše dizajnerice koja se za vrijeme dodjele najpoznatije filmske nagrade na svijetu nalazila u Los Angelesu te je održala reviju.

  • +2
Rumer Willis Izvor: Profimedia / Autor: OConnor- Arroyo/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rumer je pozirala u haljini hrabrog dekoltea, a kosa stilizirana u uvojke i efektni obruč za kosu upotpunili su ovo glamurozno izdanje mlade glumice kojoj je društvo na partyju pravila mama Demi Moore blistajući u minimalističkoj crnoj haljini.

'Ovo je svakako bio šlag na kraju dana-noći... Teško se boriti s ovim vremenskim razlikama... Naporan radni tjedan u LA-ju, ali srce puno. Nadam se da ste i vi zadovoljni', objavila je na Instagramu ponosna Matija Vuica.

'Bravo Matija', 'Prekrasno', 'Zasluženi uspjeh', pohvalili su Matijin uspjeh njezini obožavatelji.

  • +69
Haljine na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia

Inače, na Vanity Fair partyju, koji se tradicionalno održava nakon dodjele Oscara, nije nedostajalo zanosnih kreacija pa su svi pohvalili glumicu Kate Bosworth, koja se odlučila za šljokičastu haljinu s potpisom brenda Ralph & Russo, kao i Rosie Huntington-Whiteley u crnoj satenskoj haljini s potpisom modne kuće Saint Laurent.

Među damama koje su pokazale sjajan osjećaj za modu treba spomenuti i Charlize Theron, koja je pomela konkurenciju u Diorovoj haljini na resice, a svi su pohvalili i dobitnicu Oscara Renee Zellweger u minimalističkoj Armanijevoj haljini. Ništa manje zapažena nije bila ni Hailey Bieber u seksi kreaciji od crnog tila i čipke.

  • +46
Crveni tepih na dodjeli Oscara 2020. Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Ništa manje atraktivne nisu bile ni Emily Ratajkowski, Eiza Gonzales, Elizabeth Banks, Chrissy Teigen, Chiara Ferragni, Gal Gadot, Hailee Steinfeld