KORAK PO KORAK

Melania Trump s novom boje kose uživa u ulozi prve dame

20.02.2017 u 10:12

  • +2

Melania Trump

Izvor: Reuters / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Melania Trump vrijedno se prihvatila uloge prve dame pa je i ovog vikenda javno govorila na Floridi uz supruga Donalda i plijenila pažnju crvenom haljinom, ali i svjetlijom bojom kose

Melania Trump godinama ne mijenja frizuru te ima dugu kosu koja je gotovo uvijek raspuštena. Stilisti joj to pomalo i zamjeraju te kažu kako bi joj godila promjena, a možda ih je djelomično odlučila poslušati jer je posvijetlila boju.

Melania se kratko obratila okupljenima na skupu rekavši da joj je velika čast biti prvom damom SAD-a te će uvijek ostati vjerna sebi bez obzira što protivnici mislili ili govorili o njoj.

Za javni je nastup odabrala crvenu haljinu s potpisom Alexandera McQueena, koju kreirala direktorica brenda Sarah Burton. Elegantna haljina ima nešto niži struk i lepršav donji dio s romantično obrađenim rubom. Obzirom na vitku liniju zgodne Slovenke, haljina joj je stajala kao salivena i ovo je prvi puta da Melania za javni nastup nosi kreaciju poznatog londonskog brenda. Prva je dama i dalje vjerna poznatom dizajneru Christianu Louboutinu te je ovaj puta nosila crvene štikle od brušene kože s elegantnim remenčićem oko gležnja.

Iako je kosa bila opet raspuštena te nije ništa mijenjala kod make upa naglasivši oči i brončani ten, jasno se vidi da su pramenovi kose u boji meda. Uz pastelne boje, Melania u posljednje vrijeme rado bira i upečatljivu crvenu, ali bez obzira na kroj ili nijansu svaka je kreacija na njoj besprijekorna. Od dizajnera joj je i dalje najdraži Ralph Lauren što je potvrdila i njegovom plavom haljinom i kaputićem od kašmira za inauguraciju. Budući da je posljednjih tjedana aktivnija, pokazala je više elegantnih kombinacija i počela nositi razne dizajnerske kombinacije.

Za doček iranskog premijera i njegove supruge zablistala je couture kreaciji s potpisom Karla Lagerfelda, a prethodno je nosila i usku bijelu haljinu Calvina Kleina. Bijelu haljinu kombinirala je s balerinkama, a one su joj uz štikle očito drag modni odabir jer ih je nosila i uz atraktivnu Givenchy mini haljinu u crvenoj boji.