DAMA U CRVENOM

Ovakvo izdanje Melanije Trump još nismo vidjeli

04.02.2017 u 17:04

  • +4

Melania Trump

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Nakon što je posljednji put viđena 21. siječnja na svečanoj inauguraciji, nova prva dama SAD-a Melania Trump napokon se pojavila u javnosti

Američka javnost koja se pitala gdje je nestala Melania Trump, sada napokon može odahnuti. U društvu supruga, Melania je ovog vikenda sletila u floridski Palm Beach, pritom iznenadivši netipičnim modnim odabirom.

Iako se uglavnom viđa u cipelama s visokom potpeticom, Melania se ovoga puta neočekivano odlučila za udobnost crvenih balerinki, sparivši ih s kratkom crvenom haljinom, jedinstvenog kroja rukava.

Sudeći po izgledu haljine, modni eksperti misle da je riječ o kreaciji modne kuće Givenchy, koja se nalazi u prodaji za nešto manje od 15 tisuća kuna, no ta nagađanja još nisu dobila službenu potvrdu.

Kako se saznaje, Melanijina crvena kombinacija, poput Donaldove crvene kravate, ovoga puta ne odnosi se na republikansko političko opredjeljenje, već kampanju podizanja svijesti o srčanim bolestima koja se u SAD-u tradicionalno obilježava 3. veljače kao nacionalni dan nošenja crvenog.

Prema medijskim napisima, američki predsjednički par ovog vikenda planira prisustvovati proslavi 60. godišnjice Crvenog križa koja će se održati u Trumpovom Mara-Lago klubu, a kako se saznaje, na spomenutom događanju očekuje se prisustvo mnoštva prosvjednika.