OLIČENJE ELEGANCIJE

Melania Trump priredila pravo modno iznenađenje

13.02.2017 u 12:23

  • +16

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: tportal

Bionic
Reading

Melania Trump ugostila je suprugu japanskog premijera, Akie Abe, a za susret je odabrala elegantnu bijelu haljinu i ravne cipele pa opet potvrdila da će doista biti jedna od najelegantnijih prvih dama SAD-a

Dok je Donald Trump s japanskim premijerom Shinzom Abeom rješavao politička pitanja, ali i zaigrao golf, Melanija je provela ugodan dan s njegovom suprugom. Dame su posjetile muzej u Palm Beachu i prošetale vrtovima koji su inspirirani japanskom kulturom pa je Melania opet odbacila štikle i odabrala ravne cipele. Nedavno je za dolazak u Palm Beach prva dama nosila crvenu mini haljinu s balerinkama u istoj boji, a sada je za opušteno druženje bila oličenje elegancije u bijeloj uskoj haljini midi dužine.

Pletena haljina od skupocjenog kašmira s potpisom je Calvina Kleina i zajedno s vestom košta nešto manje od 30.000 kuna. Calvin Klein bio je među dizajnerima koji su poručili da nemaju namjeru bojkotirati novoizabranu prvu damu, a svijetloplavu kreaciju s potpisom te poznate američke modne kuće nosila je i na inauguraciji.  

Prva se dama ogrnula bijelom vestom na kopčanje jer je haljina bez rukava, a Akie Abe pokazala je i privatno imanje Mar-a-Lago koje je već godinama u vlasništvu njezinog supruga. Melania Trump nakon susreta je objavila na svome profilu na Twitteru fotografiju na kojoj je u šetnji s premijerovom suprugom te joj zahvalila za inspirativno predstavljanje japanske kulture i načina života.

Među upečatljivim outfitima također se nalaze i široke bijele hlače Michael Kors kombinirane s tamnom košuljom, a Melania ga je odabrala za putovanje i dolazak u Trumpovu zimsku rezidenciju Mar-a-Lago.