BEŽ DOMINACIJA

Melania Trump pokleknula pred 'dosadnom' bojom koja vlada gradskim ulicama

11.03.2020 u 11:13

Bionic
Reading

Za prvu damu Amerike, Melaniu Trump, utorak je bio prepun javnih angažmana. Nakon sudjelovanja na ceremoniji dodjele Predsjedničke medalje slobode u Bijeloj kući, 49- godišnja Slovenka zaputila se u grad Alexandriu gdje je u ulozi govornice prisustvovala na Zakonodavnoj konferenciji Nacionalnog saveza roditelja i učitelja (PTA)

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih prvih dama, Melania Trump svakim formalnim izdanjem uspijeva osigurati posebnu pozornost javnosti. Novi niz javnih angažmana, koji su započeli u Istočnoj sobi Bijele kuće, Melania je ovoga puta odradila u elegantnoj kombinaciji inspiriranoj safari stilom odijevanja.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Olivier DOULIERY / AFP / Profimedia

Skladnu figuru naglasila je bež modelom kariranog blejzera uz dodatak debelog remena od smeđe kože, a navedene komade kombinirala je uz bež hlače, koje su nijansom u potpunosti odgovarale odabranom blejzeru.

Po uzoru na street style zvijezde današnjice na proteklim tjednima mode ni američka prva dama, sudeći po posljednjem izdanju, ove sezone nije ostala imuna na ideju nošenja bež komada od glave do pete.

  • +2
Bež izdanja na njujorškom Tjednu mode Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Najnovije formalno izdanje 49- godišnja Slovenka i ovoga je puta kompletirala omiljenim modelom obuće.

Poznata kao velika ljubiteljica salonki s vrhom u špic i dodatkom stiletto potpetice, svoje novo izdanje Melania je u Bijeloj kući zaokružila bež modelom, da bi na isti stajling viđen nešto kasnije na konferenciji u Virginiji kompletirala smeđim modelom s uzorkom zmijske kože.