UVIJEK ELEGANTNA

Melania Trump ne izlazi iz pomalo zaboravljenih čizama

16.12.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Ima li što ženstvenije od klasičnih čizama duljine do koljena kakve su unazad nekoliko sezona istisnuli popularniji modeli poput sveprisutnih gležnjača, seksi čizama iznad koljena ili neuništivih bajkerskih čizama koje već neko vrijeme dominiraju 'high street' trgovinama, ali i gradskim ulicama

Melania Trump koju modni kritičari hvale kad su u pitanju odabiri dnevnih i večernjih stajlinga, poznata je po svom ženstvenom stilu, a u posljednje vrijeme se često može vidjeti upravo u elegantnim modelima čizama do koljena.

Bivšoj manekenki rođenoj u Sevnici ovakve čizme stoje kao salivene budući da se može pohvaliti savršenom figurom. Čizme do koljena Melania vješto je kombinirala uz hlače užih krojeva koje su dodatno naglasile njezine duge noge.

Da joj ovakvi modeli sjajno pristaju, prva dama koju često uspoređuju i s legendarnom ikonom stila, Jackie Kennedy, Melania je dokazala u nekoliko prigoda.

  • +15
Melania Trump u čizmama do koljena Izvor: Profimedia / Autor: Ron Sachs / CNP

Crne klasične čizme duljine do koljena s potpisom Victorije Beckham lijepa je Melania nosila u kombinaciji s trendi kariranim kaputom modne kuće Calvin Klein i crnim hlačama.

U čizmama klasične duljine, ovoga puta s potpisom Gianvita Rossija zgodna je Melania viđena i prilikom posjeta Teksasu. Gospođa Trump oduševila je u neodoljivoj kombinaciji u maslinastozelenoj, sparivši pernatu jaknu brenda Rag & Bone, ukrašenu trendi vezicama i traperice skinny kroja u gotovo identičnoj nijansi jakne.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ženstvene je svijetle čizme do koljena u zanimljivoj nijansi ponovno nosila  i u vojnoj bazi Anacostia-Bolling gdje je pomagala djeci oko darova i izrade božićnih čestitki u sklopu tradicionalne humanitarne akcije 'Marine Corps Reserve Toys for Tots' koja je pokrenuta još u 40-ima kako bi siromašna djeca dobila poklone za Božić.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Prigodno za nadolazeće blagdane, dobro raspoložena Melania u elegantnom Pradinom kratkom kaputu raskošne zelene boje, bila je pravi praznik za oči. U ovaj stajling vješto je uklopila kožne hlače u neutralnoj bež boji.