BLAGDANSKI LOOK

Glamurozna Melania Trump zablistala u kaputu od 70 tisuća kuna

01.12.2017 u 11:33

Bionic
Reading

Prva dama Melania Trump koja od početka mandata svog supruga oduševljava modne znalce, nastavlja sa svojim glamuroznim stajlinzima s puno ukusa

Predsjednik SAD-a Donald Trump i njegova supruga upalili su božićne lampice na velikom boru u blizini Bijele kuće, a kao i obično, bivša manekenka izgledala je kao da je sišla s modne piste.

Prelijepa Slovenka bila je pojam elegancije u crvenom kaputu diskretnog kockastog uzorka koji potpisuje Chanel ukrašenog velikim gumbima, epoletama na ramenima i s efektnim remenom koji je naglasio njezin vitki struk.

Melania je ovu efektnu kreaciju uparila s njoj omiljenim laboutinkama.

  • +10
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga su puta predsjednik SAD-a i Melania bili modno usklađeni budući da su boja kaputa i kravata bili u istoj nijansi.

Odličan make up i mladenački stilizirana frizura začinili su blagdanski look zgodne Melanije koju mnogi proglašavaju najbolje odjevenom prvom damom u Bijeloj kući.  

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Svečanost paljenja lampica vodili su Dean Cain i Kathie Lee Gifford, a osim predsjedničkog para, događaju su nazočili i 'prva kćer' Ivanka Trump u prekrasnom bijelom kaputu s crnim gumbima iz najnovije Altuzarrine kolekcije, sa suprugom Jaredom Kushnerom i njihovo troje djece Arabellom, Josephom i Theodoreom.

  • +18
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga se puta obitelji Trump pridružila i Tiffany, mlađa kćer Donalda Trumpa koju je dobio u braku s glumicom Marlom Marple koja se rijetko kad pojavljuje s predsjedničkom obitelj budući da živi u Kaliforniji.  

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia