SPORNA IZDANJA

Melania izborom odjeće razbjesnila javnost: 'Ovo nije modna revija'

04.10.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Iz vrtoglavo visokih štikli prva dama Amerike Melania Trump uskočila je u radne čizme povodom obilaska uraganom pogođenog grada Carolina u Portoriku

U društvu supruga, Melania Trump u utorak je sletjela u Portoriko kako bi procijenili štetu uzrokovanu uraganom Maria. Tim povodom, osvanula je u maslinastozelenoj jakni i bijelim skinny trapericama, s avijatičarkama i bejzbolskom kapom, a cjelokupno izdanje zaokružila je kultnim čizmama Timberland.

Objavu dijeli Spletnik (@spletnik_ru)

Melanijino ležerno izdanje u Portoriku stiže kao sušta suprotnost ranije predstavljenom. Prije leta predsjedničkim avionom uvijek pomno dotjerana prva dama uočena je u tamnoplavom izdanju stvorenom od veste - dolčevite Victorije Beckham, hlača cigareta-kroja i para stilettica u nijansi odjevnih komada.

Melanijina praksa mijenjanja outfita tijekom leta sve je učestalija pojava. Pri službenom posjetu Teksasu u kolovozu prije slijetanja nosila je crne hlače, maslinastozelenu bomber jaknu i crne stiletto štikle Manola Blahnika, da bi se prilikom slijetanja u Teksas pojavila u bijeloj košulji i Adidasovim tenisicama Stan Smith.

Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE
  • +2
Melania Trump u bijelim tenisicama Izvor: Reuters / Autor: CARLOS BARRIA

Nekoliko tjedana poslije Melania se ponovno zaputila u Teksas, ovaj put u haljini Ralpha Laurena i stiletticama Manola Blahnika od zmijske kože, da bi skupocjene štikle tijekom leta zamijenila popularnim starkama u plavoj boji.

  • +3
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Reuters
  • +4
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Reuters

U oba slučaja Melanijin odabir obuće doživio je negativne kritike javnosti na društvenim mrežama, a izdanje u kojem se pojavila u Portoriku nije postalo nikakva iznimka. Ovaj put javnost se obrušila na njezinu odluku o nošenju kultnih čizama Timberland.

  • +9
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE
  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN