ljetni modeli

Trend koji nećete moći izbjeći: Ove sezone baš svi nose 'ružne sandale', a najveći hit su modeli s ovim detaljem

21.05.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Ova sezona po pitanju mode donosi zanimljiv spoj ležernosti i upečatljivih detalja, a kada je riječ o ljetnim cipelama apsolutni naglasak je na udobnosti. Sandale na čičak dizajnirane po uzoru na sportske trekking sandale hit su cipele ovog ljeta, posebice ako imaju jedan detalj - remenčiće od bandana marame

Bez obzira sviđaju li vam se ili ne, sandale na čičak bit će jedan od najzanimljivijih trendova po pitanju cipela u 2021. godini. Nastale po uzoru na sportske sandale namijenjene trekkingu do sada su nerijetko nosile epitet 'ružnih sandala', a ovaj model četvrtastog oblika uglavnom su odabirali oni koji se bave sportskim aktivnostima te su im bile potrebne cipele za dugo, udobno hodanje.

Međutim, uz nekoliko preinaka i dodavanje sitnih modnih detalja,'ružne sandale' ove sezone postale su pravi modni hit.

Pandemija je nesumnjivo unijela velike promjene u svakodnevne modne izbore, a bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću nikada nije bilo popularnije, a tu je i vrlo visoko rangirana udobnost. Upravo zbog toga ni ne čudi popularnost ovog modela.

  • +33
Sandale na čičak Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Naime, sandale s čičak trakom odlično kombiniraju udobnost, praktičnost i onaj određeni 'ružni chic element' koji je dio dobrog modnog ukusa već nekoliko godina.

Klasičnom i jednostavnom dizajnu kockastog oblika ove sezone dodan je određeni element dizajna koji ove sandale čini posebno popularnima: remenčići od bandane. Jedan od najpopularnijih modela je model 'Trekky' brenda Arizona Love.

Ravna potpetica ovih trendi sandala čini nogu malo duljom, a modeli s marama remenčićima, koji se dobro slažu s brojnim modnim kombinacijama, dolaze u najrazličitijim bojama i uzorcima – od šarenih i razigranih boja, crno-bijelih kombinacija, pa do cvjetnih i vrlo popularnih pepita uzoraka.

  • +6
'Ružne' sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo