PREZGODNA KLIZAČICA

Lijepu djevojku našeg reprezentativca mnogi uspoređuju s Meghan Markle

09.07.2018 u 14:54

Bionic
Reading

Iako treći vratar reprezentacije i vratar zagrebačkog Dinama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nije odigrao ni minute, s tribina je imao veliku podršku. Klizačica Helena Matić, javnosti najmanje poznata djevojka našeg reprezentativca, nogometne fanove podsjeća na britansku vojvotkinju od Sussexa, Meghan Markle

Dominik Livaković nerijetko objavljuje fotografije na Instagramu sa svojom dragom pa su tako njegovi pratitelji mogli vidjeti kako uživaju u zajedničkim trenutcima. Među ostalim, pohvalio se da su on i godinu dana starija, 24-godišnja brineta Helena Matić božićne blagdane proslavili u Parizu, a Novu godinu dočekali su u Abu Dhabiju.

Brojni fanovi posljednjih dana komentiraju po društvenim mrežama da Dominikova Helena jako podsjeća na vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle. Zagrepčanka je slobodno vrijeme posvetila umjetničkom klizanju u klubu Zagrebačke pahuljice, a trenutačno studira industrijski dizajn na TTF-u & Cruzu.

Family time❤️ @helenamatic @manuela.skob #mom #love

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

🐕🌞

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

Par je u vezi 11 mjeseci, a sudeći prema fotografiji, ljubav cvate. 'Moraju se i djevojke dosta odricati u vezama s nogometašima', izjavio je ranije u IN Magazinu Nove TV Dominik te dodao kako njegova Helena voli kuhati te kako je već naglasila da joj to neće biti problem kad budu živjeli skupa.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia