ZGODNA AMERIKANKA

Meghan Markle: Sve tajne stila ljepotice koja je upecala princa

28.11.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Konačno je i službeno potvrđeno ono o čemu se nagađa već neko vrijeme. Objavljene su zaruke lijepe Amerikanke Meghan Markle i princa Harryja, a zvijezda serije 'Suits' ponovno je u središtu zanimanja medija, osobito njezin modni stil

Baš kao i njezina šogorica Kate Middleton, zgodna Meghan Markle već je stekla brojnu vojsku fanova i modnih blogova koji s velikom pozornošću prate svako njezino pojavljivanje.

Outfiti u kojim se pojavi ova ljepotica, poput onog na Invictus Games u Torontu, koje je osnovao princ Harry, rasprodaju se u rekordnom roku pa modni stručnjaci kažu kako će 'Katein efekt' zamijeniti 'Meghanin efekt'.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je poznata po ležernijem načinu odijevanja od Kate Middleton, modne inspiracije Meghan Markle variraju od pariškog chica do sportske elegancije.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glavna urednica francuskog Voguea Emmanuelle Alt za Meghan kaže da je modno osviještena mlada dama koja voli začiniti svoje kombinacije, za razliku od Kate, koja njeguje ujednačen, očekivan i pomalo monoton stil odijevanja.

'Ako je vaš outfit na mjestu, jedan odjevni komad morate oduzeti kako biste postigli savršen look', izjavila je Meghan Markle u intervjuu za britanski portal Glamour, dodavši kako je Alt njezin modni uzor.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U jednom je intervjuu priznala da obožava 'monokromatsko i nijansirano odijevanje', a ne voli 'uzorke'. Tamnoputa ljepotica otkrila je i da je vjerna kratkim haljinama uz koje najradije nosi balerinke i kraće jakne. Zbog pripijene odjeće koju nosi u popularnoj seriji 'Suits' Meghan je ispričala da u privatno vrijeme radije odijeva 'opušteniju odjeću u kojoj može disati'.

'Za večernji spoj vjerojatno bih odjenula traperice, neki lijepi top i sako. Ustvari, odjenula bih ono što nosi Emmanuelle Alt! Ona je moja inspiracija! Alt i Geraldine Saglio', izjavila je Markle, dodajući kako cijeni mogućnosti uživanja u dizajnerskoj odjeći, posebno u elegantnim haljinama etabliranih modnih kuća, od kojih posebno cijeni Lanvin, čije kreacije uvijek rado nosi.

'Ona njeguje chic, ali vrlo pristupačan stil s kojim se mogu poistovjetiti brojne žene, stoga nije nikakvo iznenađenje to da mnoge od njih žele rekreirati njezin izgled', mišljenja je dizajnerica Sarah Flint.

Meghan je pak u intervjuu za Good Housekeeping otkrila da jako pazi na detalje.

'Odijevanje za posao danas više ne mora biti uštogljeno. Ključ je u tome da svemu dodate osobni pečat', kazala je Meghan, dodavši da voli krojeve što ističu njezinu besprijekornu figuru.