FURA SE NA NJU

Meghan Markle prošetala u kaputu i hlačama od paprenih 48.000 kuna, a čini se da je stajling 'posudila' od bivše prve dame

25.09.2021 u 12:09

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry ovih dana borave u New Yorku gdje se zbog 76. zasjedanja Opće skupštine UN-a okupio dio svjetske političke elite. Par je iskoristio trenutak i dogovorio niz druženja i pojavljivanja, a bivša glumica pažnju je kao i obično plijenila svojim modnim kombinacijama

Poslovni look za one jako dubokog džepa, tako bi se kratko mogao pisati modni stil Meghan Markle, koji je ovih dana pokazala u New Yorku.

Nakon što se pojavila u tamnoplavim hlačama, dolčeviti i kaputu s potpisom Giorgia Armanija, viđena je u crnoj haljini i bež kaputu s potpisom Max Mare, dok je za posjet školi u Harlemu odabrala uvjerljivo najskuplji stajling.

  • +19
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz hlače od kašmira tamno crvene boje i predimenzionirani kaputić gotovo iste nijanse, koje potpisuje luksuzna talijanska modna kuća Loro Piana, specijalizirana za pletiva i luksuzne komade o najfinije vune i kašmira, nosila je i salonke Manola Blahnika.

U stajlingu od 48.000 kuna koji je začinila dijamantnim nakitom vrijednim skoro 2.5 milijuna kuna, Meghan je djeci iz državne osnovne škole čitala ulomke iz slikovnici The Bench koju je sama napisala.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezin skupocjeni stajling izazvao je i reakcije na društvenim mrežama, a mnogima nije promaknula sličnost sa stajlingom koji je na inauguraciji Joea Bidena, početkom ove godine, nosila bivša prva dama Amerike Michelle Obama.

Meghan je baš poput Michelle Obama odabrala zaštitnu maske crne boje, a i kosu je, baš poput nje, ostavila raspuštenu s laganim valovima.

Nije tajna da je bivšoj glumici Michelle Obama uzor te da bi htjela biti utjecajna poput nje. Bivši američki predsjednik Barack Obama svoj je 60. rođendan proslavio i u kolovozu, a na zabavi su bile svjetske face s A liste, no ne i Meghan Markle i princ Harry, koji su navodno silno željeli biti viđeni tamo.

No Michelle i Barack Obama nisu željeli pozvati Harryja i Meghan i to iz jednostavnog razloga, a to je da su u obiteljskoj svađi odlučili stati na stranu princa Williama i Kate Middleton. Naime, bivši predsjednički par je iz poštovanja prema kraljici donio takvu odluku, unatoč tome što im je Harry bio drag.