upadaju u oči

Meghan Markle nakon dugo vremena se pojavila u javnosti, a ova tri detalja u njezinom stajlingu privukla su pažnju

24.09.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Dobrodošli u Veliki jabuku! Meghan Markle po prvi put se pojavila u javnosti nakon rođenja kćeri Lili u lipnju ove godine. U centru pažnje odmah se našao izgled vojvotkinje od Sussexa, a tri detalja posebno su se isticala

Meghan Markle i princ Harry po prvi put su se pojavili u javnosti nakon poveće pauze. Naime, par se nije moglo vidjeti u javnosti od studenog prošle godine, a sada su zajedno otputovali u New York kako bi prisustvovali događaju Global Citizen Live koji će se ove subote održati u Central Parku.

Nakon što su stigli u Veliku jabuku, Sussexovi su se u zvjezdarnici One World susreli s gradonačelnikom New Yorka Billom de Blasiom i guvernerkom New Yorka Kathy Hochul, a to je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko službeno putovanje otkako su napustili kraljevski život. Očekivano, izgled Meghan Markle odmah se našao u centru pažnje i komentara, a mnogima su u oči upala tri detalja.

  • +19
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva na meti se našla Meghanina modna kombinacija. Naime, vojvotkinja od Sussexa odjenula je jesenski stajling iako je taj dan bilo poprilično toplo. Naime, u četvrtak je u New Yorku bilo 27 stupnjeva, a Meghanin stajling sav u crnoj boji uključivao je usku dolčevitu i vuneni kaput. Bile su tu i hlače širokih nogavica te cipele na visoke potpetice. Bez obzira na eleganciju i stilsku dotjeranost, ono što je sigurno da se Meghan u ovoj kombinaciji znojila. Za razliku od Meghan ostali sudionici sastanka odlučili su se za značajno prozračniju odjeću.

Zatim je na red došao nakit. Za svoj prvi nastup u New Yorku vojvotkinja Meghan odabrala je nakit vrijedan oko 300.000 dolara (nešto malo manje od dva milijuna kuna). Osim naušnica Cartier, koje je nosila i na vjenčanju, Meghan je nosila i zaručnički prsten te Cartier sat za koji se priča da je nekada pripadao princezi Diani. No, jedan komad nakita posebno je privlačio pozornost. Na Meghaninom malom prstu svjetlucao je dijamantni prsten čije je podrijetlo proteklih tjedana izazvalo rasprave. Razlog tome se krije u nagađanjima da su dijamanti došli od tajanstvenog donatora na Bliskom istoku i vrijede oko 62.000 dolara.

U početku su Meghan i Harry demantirali te glasine, ali su kasnije povukli demantije, no . nisu na kraju objasnili odakle su dijamanti. Sada britanski i američki mediji pišu kako je prsten, koji je Meghan prvi put nosila u listopadu 2020., zapravo napravljen od dijamanata s Bliskog istoka. Kako upućeni navode, dijamanti su zapravo bili dar za princa Harryja, no on je od poznate draguljarke Lorraine Schwartz naručio izradu elegantnih naušnica i spomenutog prstena.

Na samom kraju mnogima je upalo u oči kako se Meghan nakon dulje pauze sada po prvi put pojavila u javnosti s vrlo strogom punđom i iznimno jednostavnom odjećom. Naime, Meghan je poznata po svojoj ležernoj, pomalo neuređenoj frizuri. Bivša glumica prilikom javnih pojavljivanja i fotografiranja nerijetko se oslanja na svoj prepoznatljivi izgled za koji vrijedi: moderno, ali klasično. Meghan vrlo rijetko nosi stroge frizure kod kojih ne strši niti jedan pramen, no ovog puta pokazala je upravo to, a njezina frizura bila je vrlo ozbiljna i strukturirana. No, njezin izgled mnogi povezuju s načinom na koji Meghan sada, nakon napuštanja kraljevske obitelji, želi biti percipirana u javnosti.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Nije bez razloga da se 40-godišnjakinja u svom povratničkom izgledu oslanja se na tamnu, vrlo jednostavnu odjeću. Meghan želi da je se ozbiljno shvaća te želi svima dati do znanja kako je odavno završila karijeru glumice. Još od Megxita povremeno su se mogla čuti šaputanja kako vojvotkinja ima političke ambicije te se čak može zamisliti kao predsjednica Sjedinjenih Američkih Država. Što se tiče odjeće, čini se da Meghan slijedi stil Michelle Obame i Kamale Harris. Naime, dvije moćne žene uvijek su se odlučivale za jednobojni, elegantan izgled.