KULTNA PUNĐA

Meghan Markle ponovno zablistala s vjenčanom frizurom

03.10.2018 u 19:42

Bionic
Reading

U društvu supruga, britanskog princa Harryja, Meghan Markle posjetila je pokrajinu Sussex po kojoj su dobili kraljevske titule, a zanimljivo modno izdanje zaokružila je nezaboravnom frizurom

Vojvotkinja od Sussexa ove je srijede sa suprugom odradila prvi zajednički posjet Sussexu, a brojni britanski mediji primijetili su da je bivša američka glumica, kada je riječ o frizuri, javnost podsjetila na svoje glamurozno vjenčanje održano u svibnju.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL

U pokrajini Sussex udaljenoj 80-ak kilometara od Londona, Meghan je oduševljeno mnoštvo pozdravila u zanimljivoj kombinaciji s frizurom spuštene šinjon punđe s nekoliko izbačenih pramenova koji su uokvirili njezino lice.

Sa identičnom frizurom Meghan se posljednji put pojavila na vlastitom vjenčanju uoči večernjeg prijema gostiju u Frogmore Houseu.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Za njezinu pamtljivu frizuru prilikom odlaska autom u društvu princa Harryja zaslužan je frizerski stilist George Northwood kojeg je Meghan angažirala na preporuku prijateljice nakon što ju je impresionirao tijekom proba frizure u ranijoj fazi planiranja kraljevskog vjenčanja.

'George je veoma simpatična osoba, a njegov zaštitni znak postale su neuredne frizure koje su savršene za Meghan', izjavio je američkom časopisu People izvor blizak slavnom frizerskom stilistu.

Northwood, koji je imao priliku stvoriti frizuru glumicama Kate Winslet, Aliciji Vikander i Julianne Moore, s Meghan je nastavio surađivati i nakon kraljevskog vjenčanja. Na dvodnevnom obilasku Irske u srpnju, uočen je kao dio Meghanina privatnog osoblja.

  • +19
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U posljednja dva kraljevska angažmana, Meghan se uglavnom viđalo s ravnom i spuštenom kosom, a njezin bivši frizerski stilist javnosti je otkrio kako Meghan ima prirodno kovrčavu kosu zbog čega se podvrgavala intenzivnim tretmanima u salonu kako bi ju ukrotila.

'Meghan me dva puta tražila tretmane keratinom koji su savršeni za osobe s prirodno kovrčavom kosom nalik njezinoj. Tretman keratinom zaglađuje kosu i čini ju znatno poslušnijom', izjavila je poznata britanska frizerka Theonie Kakoulli koja je imala priliku pozabaviti se kosom vojvotkinje od Sussexa.