Vrući popusti

Meblo Trade veliki ljetni popusti samo do 20.07.

15.07.2016 u 11:24

  • +8

Meblo Trade

Izvor: Promo fotografije / Autor: Meblo Trade

Bionic
Reading

Spavaće i dječje sobe uz popust 20%, rasprodaja madraca uz 50% popusta - samo do 20. 7. 2016.

Iskoristite 20% popusta na dječje sobe te posebnu priliku – rasprodaju madraca uz 30 do 50% popusta! Popust se odnosi na madrace sa zalihe i u izlogu. Uljepšajte si buđenje Meblo Trade madracima izvrsne kvalitete uz povoljnu cijenu još danas. Svi madraci s popustom dostupni su odmah.

Kada je o dječjim sobama riječ, osmišljavanje njenog izgleda može biti zabava za cijelu obitelj, a uz pomoć Meblovih savjetnika za uređenje interijera sva rješenja će biti funkcionalna i prilagođena upravo vašem prostoru.

Problem obično predstavlja nedostatak prostora. Dječje sobe su multifunkcionalne prostorije - koriste se za spavanje, igranje, učenje - a kako dijete odrasta, tako se mijenjaju njegove potrebe, na što valja obratiti pažnju već pri samom planiranju sobe te odabrati fleksibilne elemente opreme za eventualne naknadne promjene. Tako će npr. tinejdžeru biti potrebno manje prostora za igračke, ali zato više za druženje s prijateljima, za što će idealno poslužiti krevet s dodatnim ležajem u ladici ili sklopiva mini garnitura za sjedenje, druženje, odmor i učenje.


U salonima Meblo Tradea pronaći ćete programe dječjih soba koji se mogu prilagoditi individualnim željama i najzahtjevnijim tlocrtima. Meblovi savjetnici za uređenje interijera pomoći će vam praktičnim savjetima kako biste estetski, funkcionalno i kvalitetno opremili dječju sobu, uz povoljne cijene i atraktivne popuste.

Samo do 20.07. u svim Meblo Trade salonima potražite i vrtni asortiman uz do 40% popusta. Pronađite stolove, stolice ili ležaljke na popustu, uživajte u ljetnim vrućinama u hladu svoga vrta, provedite ljetne večeri u ugodnoj atmosferi s prijateljima uz vrtni asortiman po super cijeni.

Posjetite Meblo Trade salone i web shop i iskoristite super popuste samo do 20.07.
Više na www.meblo.hr